Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Luni 19 August 2019 - 3738 vizitatori azi
La Multi Ani AS-TV.

  11 aprilie 1999 a fost pentru Bistrita ziua in care a inceput sa emita, pentru prima data, un post local de televiziune. Se numea ARD-SAT si avea coagulata, in jurul patronului Mihai Rotaru, o echipa de oameni entuziasti care se ambitionau sa-si dovedeasca aptitudinile pe un taram nou si destul de pretentios cum este cel al televiziunii...si ambitia a ramas, pentru noi si acum la 12 ani. AS-TV inseamna acum cel mai vizionat post local de televiziune din judetul Bistrita-Nasaud cu cea mai extinsa arie de difuzare, acoperind toate cele patru orase, dar si un procent de peste 80% din mediul rural, prin toate firmele de cablu din judet si de asemenea live pe internet.   

   De la prima emisie pana acum postul de televiziune AS-TV a reusit sa se debaraseze de multe dintre greselile inerente oricarui inceput, acum avem o grija mult mai mare fata de calitatea produsului jurnalistic, fie ca este vorba despre emisiuni informative, fie ca vorbim de talk-show-uri, anchete sau documentare.
    Echipa AS-TV este acum una care se detaseaza vizibil de cele cu care lucreaza concurenta noastra. Spun asta pentru ca la noi absolventii facultatilor de jurnalism sau ai altor facultati umaniste, cursurile de specialitate si chiar doctoratele unora dintre colegii nostri, sunt un mare castig. Este mult mai usor sa lucrezi cu oameni care stapanesc limbajul jurnalistic sau tehnica, precizia si chiar inovatia, de care zilnic dau dovada cei care filmeaza, monteaza sau concep generice si spoturi.
    Concurenta isi spune cuvantul si asta ne-a facut si ne face sa ne reinventam permanent, in functie de cerintele publicului bistritean, care a devenit din ce in ce mai pretentios. Grila noastra foarte diversificata, acuratetea stirilor, lipsa obedientei politice si modul echidistant in care abordam orice demers jurnalistic, notorietatea castigata de-a lungul celor 12 ani, iata doar cateva elemente care ne-au adus pe primul loc in preferintele bistritenilor, loc pe care promitem si ne promitem sa nu-l parasim vreodata. Mai mult, in luna martie 2011, AS-TV a reusit sa se claseze pe podiumul celor mai bune televiziuni locale din Romania, obtinand locul al treilea dintr-un numar select de 30 de televiziuni etalon din intreaga tara, care au concurat la concursul organizat de site-ul de stiri "exclusivnews.ro". Si daca tot vorbim de reusite trebuie subliniata ideea ca, intamplator sau nu, daca timp de sapte ani am fost singura televiziune locala din Bistrita-Nasaud, si nu am primit pana atunci recunoastere din partea autoritatilor, din momentul aparitiei celorlalte trei posturi locale, an de an am primit locul I, cu diploma si trofeul aferente, pentru cea mai buna televiziune locala din judet, in cadrul ceremoniilor anuale organizate de Camera de Comert, Industrie si Agricultura, in cadrul manifestarii "Topul firmelor din judetul Bistrita-Nasaud".
    In ceas aniversar am putea face un joc de cuvinte:
12 ore ziua are, 12 luni compun un an, 12 ani de existenta neintrerupta AS-TV acumuleaza.


Jingle-uri noi, promo-uri dinamice si elaborate, o editie speciala maraton de doua ore, luni de la ora 22, in care Crina Ivancu intreaba iar membrii familiei AS-TV sunt, de data aceasta, cei care raspund schimband rolurile si jucandu-si fiecare rolul pe care interlocutorii lor il joaca in fiecare din stirile sau emisiunile realizate.  

  Si la final, sincere multumiri tuturor celor care au pus o caramida in constructia AS-TV, dar si mai multe celor care au ramas fideli postului nostru de televiziune, ori au venit sau revenit, dupa experiente nereusite, la prima televiziune locala din Bistrita.   

 

 

 

Cristian Berari

 

0 comentarii1456 vizualizări11 aprilie 2011
rss 2.0
rss 2.0