Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Luni 23 Septembrie 2019 - 10638 vizitatori azi
Bistrita sustine excelenta.

Direct TV a lansat  cu doua luni in urma  primul proiect media care presupune , implicare sociala atat din partea unei institutii locale de presa, cat si din partea  reprezentantilor companiilor private, ai unor organizatii puternice si a liderilor de opinie .

                 Proiectul "Bistrita sustine excelenta"  are  drept scop incurajarea unor  tineri talentati  pentru a atinge performanta.

                  Exista o atentie speciala,  pe deplin justificata de-altfel, acordata celor care, din diverse motive se gasesc in situatii delicate si prea putin interes pentru cei care, inzestrati cu talent si ambitie, reusesc sa performeze in diferite domenii.

                   In acest prim sezon al campaniei "Bistrita sustine excelenta, "Direct TV, in parteneriat cu cateva institutii publice a selectat 12 tineri talentati si 12 personalitati ale judetului din administratie, afaceri si cultura, care au  fost protagonistii unor productii tv.

                    Vineri,15 aprilie de la orele 17:30, in restaurantul hotelului Diana, va fi organizata, intr-un cadru festiv, Gala Laureatilor, un eveniment monden care va cuprinde si o licitatie cu bunurile realizate de catre  tineri si cele donate de personalitatile direct implicate.

                    Banii rezultati in urma licitatiei vor fi donati  tinerilor talentati pentru a-si continua ascensiunea.

 Sper sa dati curs  invitatiei Direct TV si sa va alaturati  primului proiect de implicare  sociala menit sa dezvolte constiinta apartenentei la comunitate.

                                                                                        Cu deosebita consideratie,

                                                                                               Ciprian Moldovan   

                                                                                                       director              

0 comentarii1533 vizualizări13 aprilie 2011
rss 2.0
rss 2.0