Eveniment Joi 21 Iunie 2018 - 2102 vizitatori azi
Andrea Bocelli si Gheorghe Zamfir: Duetul Zeilor la Cluj!

Cluj-Napoca, 11 mai 2017: anul acesta, pe 22 si 25 Iunie, indragitul tenor Andrea Bocelli va sustine doua concerte memorabile la Bucuresti si Cluj-Napoca, concerte ce se doresc a fi de neuitat pentru cei prezenti. Pe langa toti artistii consacrati, anuntati deja, organizatorii ne mai ofera un motiv de bucurie, un pretext in plus pentru a participa la concertul Andrea Bocelli: prezenta maestrului Gheorghe Zamfir alaturi de indragitul tenor. Cei doi vor avea un duet memorabil, un duet al zeilor: unul al naiului, celalalt al vocii.

"Se-aude

In tot Universul

Soapta naiului tau.

E ca si cum Hristos 

Ar sulfa dimineata 

In foc." (Grigore Vieru, "Lui Zamfir")

 

Gheorghe Zamfir, cunoscut in intreaga lume ca si "Regele Naiului", singurul artist European, care a castigat doua discuri de aur in SUA si singurul artist roman, care a primit discul de aur in Ungaria, se alatura galeriei de invitati de prestigiu si va fi prezent atat pe 22 Iunie la Bucuresti, cat si pe 25 Iunie la Cluj-Napoca, pentru a incanta miile de spectatori care si-au anuntat deja prezenta.

Este o bucurie pentru mine sa urc pe scena alaturi de marele tenor Andrea Bocelli. Naiul este viata, este sufletul meu. Intreaga mea existenta trece prin fiecare sunet al acestui instrument atat de vechi, dar atat de actual prin sunetele lui. Sufletul poporului roman se afla in naiul meu. Si de aceea, sunt de-a dreptul fericit ca eu, noi, vom fi prezenti alaturi de un artist atat de important. Este o noua recunoastere a artei romanesti, este o mandrie de care trebuie sa ne bucuram cu totii. Va astept cu mare drag, atat la Bucuresti, cat si in Cluj, sa aplaudam cu tot sufletul o arta, care nu va muri niciodata: muzica. Cantata, suflata, povestita. Cu totii vom fi acolo sa ne bucuram, sa va bucuram! a declarat maestrul Gheorghe Zamfir.

Artist de geniu, neintrecut maestru al naiului, romanul Gheorghe Zamfir va urca pe scena alaturi de Andrea Bocelli si ceilalti invitati de prestigiu precum Andrea Griminelli, Ilaria Della Bidia si Elisa Balbo, pentru a bucura spectatorii, pentru a le oferi momente unice.

Andrea Bocelli si invitatii sai vor fi acompaniati pe scena si de artisti ai Orchestrei si Corului Operei Nationale Bucuresti si de cei ai Orchestrei si Corului Operei Nationale din Cluj-Napoca, peste 70 de instrumentisti si 60 de coristi, oameni cu o experienta impresionanta, oameni ce traiesc pentru a darui bucurie si trairi cu adevarat spectaculoase prin fiecare sunet, prin fiecare nota.

Va asteptam pe 22 Iunie in Piata Constitutiei din Bucuresti si pe 25 Iunie la Cluj Arena din Cluj-Napoca pentru un spectacol de neuitat. Pentru o experienta grandioasa, pentru sunete venite din Rai. a declarat maestrul Andrea Bocelli.

Biletele pot fi achizitionate online pe www.eventim.ro si in format fizic din magazinele si librariile partenere: Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas, benzinariile OMV si supermarket-urile Carrefour.

Un eveniment organizat de Quantum Media, in parteneriat cu Telekom Romania.

 

 

Saptamana cu spor,

 

Adrian B. Gog

PR Representative

0757 355 675

0 comentarii3843 vizualizări12 mai 2017
rss 2.0
rss 2.0