Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Joi 21 Ianuarie 2021 - 558 vizitatori azi
Concursul de maiestrie "Arcasul Tinutului Nosnerland" editia a II-a.

Complexul Muzeal Judetean Bistrita-Nasaud si Asociatia Culturala Bistrita Medievala ii invita pe iubitorii de intreceri medievale la un concurs de maiestrie in folosirea arcului traditional, dotat cu trofeul "Arcasul Tinutului Nosnerland".  Concursul, la care si-au anuntat participarea arcasi profesionisti din Transilvania, se va desfasura sambata, 24 iunie, incepand cu ora 10.00 si este cuprins in programul Serbarilor Bistritei Medievale 2017.

   Arcasii bistriteni care doresc sa participe la acest concurs se pot inscrie trimitand un mesaj in acest sens pe adresa bistritamedievala@yahoo.com, cu datele personale si referinte privind experienta in manuirea arcului traditional (ex: participarea la tabere de pregatire sau la alte concursuri de acest gen). Regulamentul concursului "Arcasul Tinutului Nösnerland" poate fi consultat pe site-ul www.bistritamedievala.ro

    Cei prezenti la concursul arcasilor vor putea urmari si un miniconcert de muzica medievala cu trupa Strella Do Dia din Portugalia!

      Serbarile Bistritei Medievale 2017 sunt organizate de Centrul Cultural Municipal Bistrita  si Asociatia Culturala Bistrita Medievala, cu sprijinul Primariei Municipiului Bistrita si al Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, prin Complexul Muzeal Judetean.

Sponsor principal - SUPERCOM.                                                                                                    Sponsori: Record Bistrita, Betty Ice, MIS Grup Lunca Ilvei, Hotel Codrisor, Pombis, Pizzeria Tonight, Izvorul Minunilor, Salonul Carliont, Matrix Saloon.

     Parteneri media: Bistrita Culturala, Agerpres, Radio Romania Cluj, TV Bistrita,  AS TV, Radio Somes, Radio Transilvania, Bistriteanul.ro, Mesagerul de Bistrita-Nasaud, ProPolitica, Zile si Nopti, Rasunetul, Bistrita News, Calendar evenimente, Gazeta de Bistrita, e-Zine.

     Mai multe informatii pe site-ul www.bistritamedievala.ro   Secvente de la editia 2016 a festivalului se pot vedea aici:https://www.youtube.com/watch?v=sYr9zEr9N14

                          Bistrita, la 20.06.2017.   

                    Presed ex. Florin Sasarman

0 comentarii4816 vizualizări21 iunie 2017
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0