Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Miercuri 01 Aprilie 2020 - 13364 vizitatori azi
Intalnirea tinerilor din Mitropolia Clujului, Maramuresului si Salajului. Bistrita 29-30 iulie 2017.

Pentru a da expresie grijii parintesti si preocuparilor misionar-pastorale pentru educatia si viitorul tinerilor, Arhiepiscopia Ortodoxa a Vadului, Feleacului si Clujului va organiza in zilele de 29 si 30 iulie 2017, la Bistrita, Intalnirea Tinerilor Crestini Ortodocsi din Mitropolia Clujului, Maramuresului si Salajului. Parteneri in organizarea acestui eveniment sunt Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud si Primaria Municipiului Bistrita. La aceasta Intalnire, orasul Bistrita va fi animat de peste 1000 de tineri din intreaga Mitropolie a Clujului, Maramuresului si Salajului, care vor participa la dezbateri, la programe duhovnicesti, educative, culturale si artistice organizate special pentru ei.

Printre momentele de referinta ale acestei Intalniri amintim:

Conferinta cu tema Demnitatea tineretii in Hristos sustinuta de catre Parintele Constantin Necula, sambata, 29 iulie 2017, ora 11.00, Sala Polivalenta Bistrita

Procesiunea Bucuriei, sambata, 29 iulie 2017, incepand cu ora 18.00, in centrulMunicipiului Bistrita

Sfanta Liturghie savarsita de catre Inalt presfintitul Parinte Arhiepiscop si Mitropolit ANDREI, in fata Panteonului Bistritei, langa Biserica de la Coroana, duminica, 30 iulie2017, incepand ora 9:30

Spectacol muzical sustinut in incheierea Intalnirii de catre Ducu Bertzi, Florin Sasarman, Grupul Valeria Peter Predescu, Trupa Big City, duminica, 30 iulie 2017, ora 13.00, Sala Polivalenta Bistrita.

Evenimentul este o premiera pentru orasul Bistrita, care are sansa de a-si confirma tineretea si deschiderea spre viitor si spre tineri, iar scopul principal al Intalnirii este acela de a-i aduna pe tinerii din cele 5 judete ale Mitropoliei noastre impreuna intr-o atmosfera de prietenie, buna cuviinta, respect si incredere in viitorul care le apartine.


Biroul de presa al Arhiepiscopiei Clujului.

0 comentarii4466 vizualizări26 iulie 2017
rss 2.0
rss 2.0