Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Concursuri multe, cu premii atractive la Herbstfest2017.

Festivalul de Toamna al Economiei Germane- Herbstfest 2017, editia a sasea, care are loc in Piata Unirii, intre 29 septembrie si 1 octombrie aduce o serie de concursuri extrem de atractive pentru public, cu foarte multe premii oferite pe loc, sau acordate la finalul evenimentului in urma unor tombole. De la cei mai mici, la cei mai mari participanti la distractia in stil Oktoberfest din centrul Clujului, cu totii vor putea pleca acasa cu premii in bani, produse tehnologice, sau excursii la malul marii.

 

 

Concurs foto pentru cei mai "like"-uiti festivaleri. 


Vrei sa te distrezi, sa iti faci poze haioase, sa afle toti prietenii tai de asta si sa mai si castigi o pereche de ochelari VR (Virtual Reality) de ultima generatie?  

 

Vino la Herbstfest si participa la Photo Contest by NTT DATA! 

Concursul se va desfasura pe toata perioada Festivalului de Toamna al Economiei Germane, intre 29 septembrie si 1 octombrie, in fiecare zi de la ora 13:00 la ora 21:00.


Ce trebuie sa faci?

  • Pasul 1: Haide in Cortul "Oktoberfest", de la Festivalul de Toamna al Economiei Germane - Herbstfest 2017, in Piata Unirii!
  • Pasul 2: Fa-ti o poza la Photo Booth-ul NTT DATA, folosind accesoriile traditionale nemtesti puse la dispozitie in cabina foto, pentru a intra in spiritul festivalului!
  • Pasul 3: Intra pe pagina de Facebook a festivalului, cauta-ti poza si da-ti TAG!

Cum se va desemna castigatorul?
Cine primeste cele mai multe like-uri la poza pana la finalul festivalului va castiga MARELE PREMIU: o pereche de ochelari VR de ultima generatie, oferiti de NTT DATA Romania. 

Locul II va pleca acasa cu o lada (20 de sticle- sortiment variat) de bere Dinkelacker.

 

Castigatorii vor fi anuntati duminica, 1 octombrie 2017, la ora 18.45, in deschiderea concertului LIVE de pe Scena "Oktoberfest". Concursul Photo Contest by NTT DATA este deschis tuturor participantilor la Festivalul de Toamna al Economiei Germane - Herbstfest 2017.

 

Castiga 2.000 de lei la un concurs de cultura generala! 

Este vorba de concursul TriviaVoucher, care va fi oferit de Haufe-Lexware Romania in cadrul Herbstfest 2017.

 

Ce trebuie sa faci?

  • Vino la standul Haufe-Lexware din Piata Unirii din Cluj-Napoca!
  • Vino singur sau cu inca doi prieteni! Poti participa individual, sau in echipa de pana la maxim trei.
  • Luati-va cu totii cartile de identitate! Pe baza lor se fac inscrierile
  • Raspunde/ti la 10 intrebari de cultura generala in cele 30 de minute pe care le ai/aveti la dispozitie!
  • Raspunde/ti in timpul cel mai scurt!


Ce poti sa castigi? 

Unul din cele trei vouchere de cumparaturi oferite de Haufe-Lexware Romania:

1. Voucher Emag in valoare de 1500 RON
2. Voucher Emag - 300 RON
3. Voucher Emag- 200 RON 

Sau poti pleca acasa cu un premiu de consolare. 

Concursul TriviaVoucher by Haufe-Lexware Romania se desfasoara dupa urmatorul program:

  • Sambata, 30 septembrie, intre 16:30 - 19:30
  • Duminica, 1 octombrie, intre 16:30 - 19:30

Castigatori vor fi desemnati cei care au reusit sa raspunda la toate intrebarile intr-un timp cat mai scurt si vor fi anuntati duminica, 1 octombrie, la ora 20.15.

 

Organizatorii festivalului numit si "Oktoberfest-ul Clujului" au pregatit premii si inainte de eveniment. Un alt partener al Herbstfest de anul acesta, Pony Car Sharing ofera premii de "incalzire" pentru distractie: clientii Pony au sansa sa gaseasca, pe bancheta masinii, vouchere in valoare de 30 de lei. Voucherele pot fi folosite pentru cumpararea de produse (mancare si bautura) in timpul celor trei zile de festival!

 

 

Faptele bune se rasplatesc cu o vacanta la mare  

 

Se poarta generozitatea la Herbstfest! Este al doilea an in care organizatorii Festivalului de Toamna al Economiei Germane si-au propus sa ajute o cauza caritabila in timpul evenimentului. Daca anul trecut, acivitatea de mini-golful a reusit sa stranga aproape 1.000 de euro pentru Little People, anul acesta eforturile se indreapta catre Asociatia Down- Centrul Educational Raluca (CER). Reprezentantii ei vor fi prezenti cu un stand la care vor vinde produse facute de manutele tinerilor din Asociatie, iar toti cei care le vor cumpara vor avea ocazia sa participe la o tombola. Premiul cel mare este un sejur de 7 zile pe litoralul romanesc, in sezonul 2018, oferita de partenerul Eximtur. 

 

 

Ateliere si activitati distractive pentru cei mici 

Pe intreaga durata a festivalului, in Piata Unirii va fi amenjat un colt al copiiilor, unde cei mici vor avea parte de activitati atat educative si culturale, cat si distractive si interactive.

 

O prima activitate la care va invita organizatorii Herbstfest este Atelierul de Robotica, organizat de echipa Atelier Kaya Tech SRL. Acesta va avea loc sambata si duminica, 30 septembrie -1 octombrie, intre orele 11:00-15:00.

Atelierul va oferi o demonstratie cu roboti construiti si programati de copiii participanti la cursurile organizate de "Atelier KAYA TECH" in Cluj-Napoca. Suportul constructiv pentru realizarea si programarea robotilor este furnizat de sistemele Lego Mindstorms ®EV3 de ultima generatie, sisteme oferite si in programul educational din multe state europene, inclusiv de limba germana. Accesul este GRATUIT.

INSCRIERI se fac pe adresa de e-mail: office@atelierkaya.ro sau atelierkaya@yahoo.com. Prioritate vor avea copiii inscrisi!

 

Caravana cu Jocuri 


HappyColor ii asteapta pe cei mici sa petreaca impreuna trei zile de poveste, in care vor avea ocazia sa testeze o multime de jocuri pentru toate gusturile: jocuri de strategie, jocuri de memorie, de logica, jocuri de indemanare si de fantezie. Activitatile sunt cu intrarea libera si se vor desfasura pe toata durata festivalului in zona de ateliere.

Caravana cu Jocuri este un proiect dezvoltat de HappyColor, impreuna cu partenerii sai si are un singur scop: sa mearga oriunde e nevoie de…joc! "Credem in rolul educativ al jocurilor in formarea copiilor, stimularea imaginatiei si intarirea relatiilor. Credem in puterea jocurilor de a aduna prieteni si straini in jurul meselor pentru a petrece timpul impreuna, mereu oferind o provocare sau un mod nou de a vedea lucrurile. Stim ca jocurile distreaza, informeaza, educa si largesc orizontul. Va asteptam cu efervescenta si voie buna!", spun reprezentantii HappyColor.

Programul jocurilor pe zile : 

  • 29 septembrie - intre orele 14.00-20.00
  • 30 septembrie - intre orele 10.00-20.00
  • 1 octombrie - intre orele 10.00-20.00

Festivalul lanternelor- sarbatoare germana pentru copii 

 

Stiti ce e Laternenfest-Festivalul Lanternelor? Dar de legenda Sfantului Martin ati auzit? Probabil ca nu, daca nu ati mers la o gradinita/scoala germana. Dar Scena Urbana, alaturi de profesoara Simona Sacui de la Colegiul National "George Cosbuc" au hotarat sa "aprinda lanternele" pentru publicul clujean, in cadrul unui workshop pentru copii, cu jocuri si cantece in limba germana.

 

"Momentul nostru doreste sa prezinte publicului clujean atat legenda Sfantului Martin (Martinstag), fixata in calendarul catolic si protestant la data de 11.11. (noiembrie), cat si diferitele obiceiuri legate de aceasta zi. In spatiul cultural german, aceasta sarbatoare este considerata una a daruirii, o zi in care oamenii transmit bucuria de imparti ceea ce au cu aproapele lor", spune prof. Simona Sacui.

 

Workshopul Laternenfest-Festivalul Lanternelor este oferit de Departamentul de Pedagogie si Didactica in limba Germana din cadrul UBB" si va avea loc duminica, 1 octombrie, intre 11.00 soi13.00, in fata Business Lounge NTT DATA.

 

La o ora dupa, de la 14.00, in Cortul "Oktoberfest", spectacolul e asigurat tot de… Colegiului National "George Cosbuc", de data aceasta prin elevii sai de liceu.

 

 

Commedia dell’arte, cu artisti de liceu 

 

Indragita trupa de teatru a Colegiului National "George Cosbuc" a pregatit si la aceasta editie #Herbstfest un spectacol plin de umor pentru oameni mici si mari, "Commedia dell’arte- Pantalone indragostit!"

Veti rade cu gura pana la urechi de Pantalone, care se indragosteste in fiecare clipa, iar Arlechino si Colombina il trage pe sfoara pe Dottore si pe Pantalone. Indragostitii sunt persecutati de parintii lor si sunt gata sa renunte la tot. Dar cum e vorba de o comedie, totul se termina cu bine, cand lucrurile sunt aranjate de Arlechino si Colombina. 

Festivalul de Toamna al Economiei Germane- Herbstfest este organizat de Clubul Oamenilor de Afaceri de Limba Germana din Transilvania de Nord - DWNT si Avalon Events, cu sprijinul Primariei, al Consiliului Local Cluj-Napoca, al Consiliului Judetean Cluj, al Universitatii Babes Bolyai si al Camerei de Comert? si Industrie Romano-Germane- AHK.

 

Parteneri principali: NTT DATA, Bielomatik, Bosch.

 

Parteneri: Absolute Jobs, Add PR, Appy, Arovit, Auto Walter Rent a Car, Centrul Cultural German din Cluj, Colegiul National "George Cosbuc", Cosmpolit a la Cluj, Cube02, DAW- Drink After Work, Eximtur, FSP Global, Gühring, Gutenberg, Haufe-Lexware Romania, Happy Color Cluj, HopHead Brewing, Infomunca, Irina Silaghi, Karl Heinz Dietrich, Kaya Tech Atelier, KRN Design, LMT Ingenieure, MaPK, Numai Usi, PAC Cabinet de Avocat-Law Office, Pony Car Sharing, Psihoselect, Quick Smart City, Rems, Sigina Luca, Studio Impress, Testo, TopEvents, TPA, Unicredit, UBA Accomodation, UTCN- Universitatea Tehnica Cluj-Napoca, Werzalit.

 

Partener media principal: MagicFM

 

Parteneri media: AllAboutJobs, Ciulea.ro, Cluj.com, Clujescu, Clujul de Buzunar, Cluj Insider, Cluj Manifest, Cluj Today, Cotidian Transilvan, ClujU, Bistrita News, DeBizz, Dispersie, eClujeanul, I Like Cluj, I Love Cluj, NapocaFM, Presa Locala, Radio Cluj, RealitateaFM, Stiri si Reportaje Alba, Transilvania Reporter, Transylvania Today, TVR, Ziarul Clujean, Ziua de Cluj, Wow Magazine.

 

 

Persoana de contact: 

Anca Dinu 

PR Manager  

0722.870.000,

anca.dinu123@gmail.com 

 

 

0 comentarii2954 vizualizări26 septembrie 2017




rss 2.0
rss 2.0