Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Miercuri 01 Aprilie 2020 - 13060 vizitatori azi
DJ Sash: "Muzica anilor 90 va supravietui in mod cert si prin noua generatie!"

DJ Sash revine in Romania dupa? noua? ani, dar de aceasta? data in Cluj-Napoca. Ultimele 1000 de bilete presale! Cea de-a patra editie We Love Retro, revine pe scena Salii Polivalente din Cluj-Napoca cu noi artisti internationali, printre care si celebra echipa germana, care a dat startul evolutiei muzicii electronice: DJ Sash. Trupa, care a castigat peste 65 de premii, revine in Romania dupa noua ani, dar de aceasta data in Cluj-Napoca. Celebra piesa, care a rasunat in cluburi, "It s my life", va prinde din nou viata, sambata, 18 noiembrie 2017.

Formatia DJ Sash este alcatuita din trei membrii care s-au cunoscut intr-un club de noapte in anul 1993. Front man-ul, DJ Sash, s-a integrat repede alaturi de cei doi colegi ai sai, Ralf Kappmeier si Thomas Alisson Ludke, care formau pe atunci o trupa de DJ. Asadar, in 1994 studio-ul din Cologne devenise locul unde talentul celor trei era exprimat. Anul 1995 reprezinta debutul muzical prin lansarea primului lor single in Germania, "It’s my life". Un an mai tarziu piesa devine un hit fredonat in cluburile de dans din Europa. Un asemenea succes a venit si cu schimbari in vietile artistilor, dupa cum afirma DJ Sash. "Bineinteles ca industria muzicala m-a schimbat… am evoluat profesional, iar acum am parte de experiente complet diferite fata de ceea ce traiam inainte de 1994".

Chiar si viata de artist are momentele ei de impas, cand singura scapare este sa nu iei viata in serios. In acest sens, DJ Sash are o poveste amuzanta de transmis fanilor sai, din timpul unui concert in Moscova: "Concertam pe stadionul Olimpic in cadrul unui festival. Eu am fost ultimul programat sa performez pe scena, mai aveam de asteptat inca 45 de minute, dar programul se derula cu intarziere. Mi s-a spus ca voi mixa pentru 8 minute la final, iar cand a venit momentul meu, paza si gardienii goleau stadionul. Chiar daca am reusit sa finalizez cele 8 minute, la final stadionul era gol."

Unicul aspect care este dezamagitor pentru DJ Sash, este felul in care a evoluat industria muzicii electronice. "In prezent, nu se mai investeste timp in creatii si compozitii originale. De cele mai multe ori se preiau piese vechi, la care se adauga noi efecte instrumentale".

In ciuda acestui fapt, artistul afirma ca exista speranta prin noua generatie, care apreciaza hit-urile anilor ’90, datorita liniei melodice si a energiei transmise, care te imbie sa fredonezi ritmurile acestora.

 

Transylvania Music Events va asteapta la cea de-a patra editie WE LOVE RETRO. 60 de barmani profesionisti, zona de food-court, televizoarele si radiocasetofoanele specifice anilor 90, consolele Nintendo s?i SEGA si zona de KARAOKE vor crea o atmosfera inedita, astfel incat participantii sa retraiasca bucuria copilariei.

 

Ultimele 1000 de bilete presale pot fi achizitionate la urmatoarele preturi: Diamond Seat - 140 de lei, Golden Circle - 120 de lei, Standard Seat I - 95 de lei s?i Standard Dance - 85 lei.

Locatiile de unde pot fi cumparate biletele sunt: Casa de Cultura? a Studentilor Cluj-Napoca, Agentia Teatrala? Cluj, Orange Sediul Central, Orange P-ta Unirii, Orange Shop Iulius Mall, Iulius Mall la parter (standul Ticket Event langa Info Point), Platinia Mall (salonul Gett s Color Bar). De asemenea, biletele pot fi procurate si online: biletmaster.ro si eventim.

 

 

Pentru mai multe detalii: 

Adrian Gog - PR Reprezentativ

0757 355 675

adrian.gog@prandmore.ro

0 comentarii4158 vizualizări26 octombrie 2017
rss 2.0
rss 2.0