Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Miercuri 27 Mai 2020 - 18378 vizitatori azi
WE LOVE RETRO Cel mai asteptat festival de muzica retro, in aceasta sambata la Cluj-Napoca!

2 Unlimited, Haddaway, Corona, Dj Sash! - pentru prima data la Cluj-Napoca; Va fi prezent si cel mai cunoscut DJ al litoralului romanesc si al capitalei din anii 80-90: DJ tovarasu Sorin Lupascu; 2 scene, 60 de barmani profesionisti, 42 de locatii pentru bar, un food-court special amenajat cu mancare specifica anilor 90 si multe alte surprize; Organizatorii anunta ca au mai ramas doar 700 de bilete!

 Cluj-Napoca, 15 noiembrie 17: Mult asteptatul festival de muzica retro din Romania, WE LOVE RETRO, va avea loc in aceasta sambata, incepand cu orele 20:00, la Sala Polivalenta Cluj-Napoca. Aflat la cea cea de-a patra editie, festivalul aduce pe scena mai multi artisti ai anilor 90, decat in editiile precedente, mai exact, 6 nume reprezentative acestei industrii muzicale: 2 Unlimited, Haddaway, Corona, Dj Sash!, iar in premiera N&D si Sweet Kiss, care s-au reunit in exclusivitate pentru acest eveniment.

 Mai mult decat atat, WE LOVE RETRO va pune un mai mare accent pe partea de productie a evenimentului, pregatind 2 scene si o scenografie mai complexa, care va teleporta invitatii intr-un show de exceptie. Pe scena secundara va intretine atmosfera cel mai cunoscut DJ al litoralului si al capitalei din anii 80-90: DJ tovarasu Sorin Lupascu.


"Festivalul WE LOVE RETRO este un festival original, aflat in prezent la cea de a patra editie. Ne bucuram ca am devenit o sursa de inspiratie si pentru alti organizatori, insa invitam publicul clujean, si nu numai, sa experimenteze pe 18 noiembrie un spectacol, care ii va transpune cu adevarat in anii 80-90, nu doar prin muzica, ci si prin atmosfera pregatita. Nu va fi un simplu concert, ci o experienta cu-adevarat RETRO" afirma Iancu Serbanescu, Director Festival WE LOVE RETRO.

Serviciile de catering si bar vor fi asigurate de organizator si nu de catre administratorul locatiei. Astfel, se vor pregati 42 de locatii pentru bar, gestionate de 60 barmani profesionisti, un loc special pentru zona de food-court cu mancare specifica anilor 90, iar plata se va face prin "token-uri" (jetoane), nu prin plata cash. Acest lucru va permite ca servirea sa se faca in modul cel mai rapid, evitand cozile infernale. Participantii vor avea posibilitatea de a cumpara astfel de "token-uri" din locatiile special amenajate. In ceea ce priveste atmosfera, organizatorii vor readuce in fata publicului televizoare si radiocasetofoane specifice anilor 90, adica un adevarat muzeu media al anilor 90. Se vor pregati si spatii de gaming pe renumitele console Nintendo si SEGA, pentru ca participantii sa poata retrai amintirile copilariei. De asemenea, organizatorii incurajeaza participantii sa nu asiste pasiv la muzica pregatita, ci sa devina chiar ei mega-staruri ai anilor 80-90, prin concursurile organizate la zona de KARAOKE (scena secundara).

 Intrarea in sala se va face de la ora 19:00, accesul fiind prin 2 intrari (ambele in fata Salii Polivalente), o intrare pentru Dancing Area si cealalta pentru biletele cu loc. Datorita numarului foarte mare de bilete vandute la zona Dancing Area, normele ISU nu permit ca cei cu loc sa coboare pe zona de dans (pentru a evita supra-aglomerari). Este interzis fumatul in sala, drept urmare vor fi amenajate 2 zone pentru fumatori.

Organizatorii anunta ca au mai ramas doar 700 de bilete. De la an la an cererea a fost tot mai mare. Costurile biletelor sunt: Diamond Seat si Golden Circle - 160 de lei, Standard Seat - 120 de lei, Standard Dance si Basic Seat - 100 lei. Biletele pot fi achizitionate de la: Casa de Cultura? a Studentilor Cluj-Napoca, Agentia Teatrala? Cluj, Orange Sediul Central, Orange P-ta Unirii, Orange Shop Iulius Mall, Iulius Mall la parter (standul Ticket Event langa? Info Point), Platinia Mall (salonul Gett s Color Bar). De asemenea, biletele pot fi cumparate si online: biletmaster.ro si eventim.

 

Pentru mai multe detalii: 

Adrian Gog - PR Reprezentativ

0757 355 675

adrian.gog@prandmore.ro

0 comentarii5152 vizualizări15 noiembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0