Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Miercuri 27 Mai 2020 - 17226 vizitatori azi
Ziua Mondiala pentru Comemorarea Victimelor Accidentelor Rutiere.

Politistii, jandarmii, pompierii si cadre medicale ale Serviciului Judetean de Ambulanta Bistrita-Nasaud au fost alaturi de cei care au pierdut persoane dragi, in accidente rutiere. In contextul Zilei Mondiale pentru Comemorarea Victimelor Accidentelor Rutiere, duminica, 19 noiembrie a.c., reprezentanti ai Inspectoratului de Politie Judetean, Inspectoratului Judetean de Jandarmi, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta si Serviciului Judetean de Ambulanta Bistrita-Nasaud au pastrat un moment de reculegere si le-au fost alaturi celor care au pierdut persoane dragi, in accidente rutiere.

Curtea bisericii din Viisoara, localitatea in care cinci tineri si-au pierdut viata intr-un tragic accident inregistrat in anul 2017, a fost luminata de zeci de candele aprinse de cei prezenti. De asemenea, familiile celor plecati la cer au inaltat lampioane cu mesaje, si rugaciuni, si doruri.

Fara sa ne dorim sa deschidem rani, dar cu dorinta arzatoare de a fi invatat din tragedii si de a nu trece mai departe nepasatori, demersul nostru a avut un rol preventiv, menit sa ne faca mai prudenti si mai constienti de importanta respectarii regulilor de circulatie. In acest sens, politistii de la Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii au distribuit materiale cu mesaje preventive celor prezenti.

0 comentarii4823 vizualizări20 noiembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0