Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Marti 18 Februarie 2020 - 8630 vizitatori azi
EXPOZITIE INTERJUDETEAN DE PORUMBEI SI PASARI EXOTICE.

In perioada 12-14 ianuarie,  Asociatia  Columbofila de Sport si  Agrement, "HENIU" Bistrita, organizeaza a 6-a editie a Memorialul "FILIP CRISTIAN", o expozitie de porumbei si pasari exotice.

       Membri  ACAS  "HENIU" Bistrita, prin aceasta activitate, aduc un omagiu fostului lor coleg de pasiune, sublocotenent Filip Cristian, Cetatean de onoare al  Municipiului Bistrita, care si-a pierdut viata in misiune, departe de Bistrita si Romania pe care le-a iubit  pana in ultima clipa a vietii.

      Memorialul "FILIP CRISTIAN", aflat la a VI-a editie, in acest an va avea loc in sala de sport a Scolii gimnaziale  Avram Iancu, (fosta Scoala generala nr.3) din Bistrita, unde vor fi expuse peste 230 de exemplare de porumbei, apartinand a 28 de rase, din care cinci autohtone.

      Vizitatorii vor putea admira minunatele exemplare de porumbei, rasa  Maria Stuart, carunculatii de Oradea, turturelele diamant, sau pescarusii japonezi.

     Accesul in sala de expozitie, din strada Cerbului, dupa urmatorul program:

 

                  Vineri - sambata = 9.00-18.00

                   Duminica          = 9.00-14.00

 

 

Presedinte ACAS "Heniu"

  Anton  Rosu

 

Foto 1 - arhiva Marius Chiuzan. 

0 comentarii4613 vizualizări08 ianuarie 2018
rss 2.0
rss 2.0