Adevarul umbla cu capul spart.          -          Cine cuteaza sa spuna adevarul poate lesne umbla batut, ca marul.          -          Adevarul invinge orice.          -          Copiii ?i nebunii spun adevĂrul.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Duminica 21 Octombrie 2018 - 496 vizitatori azi
EXPOZITIE INTERJUDETEAN DE PORUMBEI SI PASARI EXOTICE.

In perioada 12-14 ianuarie,  Asociatia  Columbofila de Sport si  Agrement, "HENIU" Bistrita, organizeaza a 6-a editie a Memorialul "FILIP CRISTIAN", o expozitie de porumbei si pasari exotice.

       Membri  ACAS  "HENIU" Bistrita, prin aceasta activitate, aduc un omagiu fostului lor coleg de pasiune, sublocotenent Filip Cristian, Cetatean de onoare al  Municipiului Bistrita, care si-a pierdut viata in misiune, departe de Bistrita si Romania pe care le-a iubit  pana in ultima clipa a vietii.

      Memorialul "FILIP CRISTIAN", aflat la a VI-a editie, in acest an va avea loc in sala de sport a Scolii gimnaziale  Avram Iancu, (fosta Scoala generala nr.3) din Bistrita, unde vor fi expuse peste 230 de exemplare de porumbei, apartinand a 28 de rase, din care cinci autohtone.

      Vizitatorii vor putea admira minunatele exemplare de porumbei, rasa  Maria Stuart, carunculatii de Oradea, turturelele diamant, sau pescarusii japonezi.

     Accesul in sala de expozitie, din strada Cerbului, dupa urmatorul program:

 

                  Vineri - sambata = 9.00-18.00

                   Duminica          = 9.00-14.00

 

 

Presedinte ACAS "Heniu"

  Anton  Rosu

 

Foto 1 - arhiva Marius Chiuzan. 

0 comentarii3101 vizualizări08 ianuarie 2018
rss 2.0
rss 2.0