Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Marti 18 Iunie 2019 - 16682 vizitatori azi
Gasca Zurli aduce "Puterea Cornetelor" la Cluj-Napoca.

Gasca Zurli aduce "Puterea Cornetelor" la Cluj-Napoca! Pe 7 cotombrie, Sala Polivalenta prinde, din nou, culoare. Toamna aceasta ne jucam! Cu zambetul pe buze. Pentruca atunci cand zambesti totul se intampla mai usor, pentru ca greselile ne sunt mai repede iertate si putem obtine mult mai usor ceea ce ne dorim, indiferent ca este vorba despre zambetul copiilor sau cel al oamenilor mari.

Puterea Cornetelor este cea mai noua productie marca Zurli. Povestea scrisa de Mirela Retegan este pusa in scena de prietenii din Gasca Zurli. Un spectacol aparent simplu, dar cu o inalta incarcatura emotionala, un joc al valorilor umane, cu care Gasca pleaca inturneu toamna aceasta.

Spectacolul le reaminteste spectatorilor prezenti, parinti, copii si bunici, cateste de important sa zambesti. Si cat de usor putem face asta, atunci cand devenim constienti ca un zambet ne poate face viata mai frumoasa. Ca un zambet ne poate transforma o zi mohorata intr-una magica.

Tura Vura, ca de obicei, este singura care refuza sa zambeasca. Sub niciun chip nu face asta si, pentru ca este invidioasa pe toti cei care au puterea sa zambeasca, nascoceste un plan prin care reuseste, pentru o scurta perioada de timp, sa fure Zambetul. Este invidioasa pentru ca Zambetul e fermecat, are puteri magice si are lacas in inimile tuturor, mai putin in inima ei.

Gasca Zurli isi aduna fortele, Zambetul trebuie salvat din mainile vrajitoarei! Toata Gasca se gandeste si un plan de salvare gaseste. Este momentul sa apeleze la Puterea Cornetelor! La bucuria jocului care poate face zambetul sa renasca pe orice chip. Ajutati de Tanti Prezentatoarea si de Zana Buna, reusesc sa recupereze Zambetul.

Spectacolul Puterea Cornetelor aduce cantece noi, absolut minunate, aparitii vesele si colorate, jocuri noi si un personaj nou in echipa Gastii Zurli - Zambetul.

Cu asta va asteapta la toamna cea mai indragita trupa pentru copii, din Romania. 11 orase intra pe Harta Zambetului Zurli, in Turneul National "Puterea Cornetelor".

 

07 octombrie- ORA 19.00 - CLUJ-NAPOCA- SALA POLIVALENTA

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

PRET BILETE 

  • Categoria 3- 45 lei
  • Categoria 2- 90 lei
  • Categoria 1- 150 lei

?INFORMATII BILETE - call center 021/ 311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e- mail office@bilete.ro

 

INFORMATII SUPLIMENTARE

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta.

Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).

Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ o ora inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!

Persoanele care ajung dupa incepererea spectacolului au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, doar in limita scaunelor ramase libere.

Atentie, se filmeaza!

Prin cumpararea unui bilet Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, reguli disponibile pe www.zurli.ro.

Pregatiti-va sa urcati intr-un carusel emotional, in care amintirile si trairile tuturor, fie ei oameni in toata firea ori pitici, vor capata un alt nivel. Pentru ca la coborare veti avea cel mai larg zambet de fericire pe chip.

 

UrmaresteGasca Zurli pe Facebook.

UrmaresteGasca Zurli pe Instagram.

UrmaresteGasca Zurli pe YouTube.

0 comentarii1792 vizualizări27 septembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0