Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Marti 15 Octombrie 2019 - 3950 vizitatori azi
Gasca Zurli a umplut Polivalenta din Cluj cu zambetele ardelenilor.

Zambetul Zurli a ajuns la Cluj Napoca, odata cu cel mai nou spectacol Gasca Zurli - Puterea Cornetelor. Mii de oameni, copii si parinti, s-au bucurat de un spectacol in care emotiile au atins cote maxime. Magia a curpins, duminica seara, Sala Polivalenta din Cluj, iar zambetele de pe fetele celor prezenti s-au transformat in cel mai frumos accesoriu. Cu mainile in aer, aplaudand si cantand cu Gasca Zurli, cei mici si-au molipsit parintii si au reusit sa ii scoata, pentru o ora, din starea de oameni mari cu responsabilitati si griji. Si-au purtat zambetele cu mandrie, s-a ras in hohote, s-a cantat, s-a dansat si s-a zambit mult. Nici macar incercarea vrajitoarei Tura Vura nu a reusit sa-i faca pe cei din sala sa-si piarda ZAMBETUL... Zurli!

 Cel mai nou personaj din Gasca si-a facut aparitia pe scena, facandu-i pe cei mici sa topaie de fericire. Zambetul Zurli este colorat, haios si prietenos. El stie exact cum sa ii faca pe cei din jur mai fericiti, iar pasiunea lui este sa daruiasca. Zambete!

 Puterea Cornetelor este cea mai noua productie marca Zurli si da numele turneului din toamna lui 2018. Povestea scrisa de Mirela Retegan este pusa in scena de prietenii din Gasca Zurli. Un spectacol emotionant, care rascoleste in suflete oamenilor mari, iar pe cei mici ii invata o lectie importanta - ca atunci cand zambesti greul dispare, oamenii devin mai buni si mai frumosi, iar problemele se rezolva mult mai repede.

 Toamna aceasta, Gasca Zurli duce Zambetul Zurli in 11 orase din Romania. Urmatoare oprire, Brasov, pe 09 octombrie. Urmeaza Bucuresti, pe 11 octombrie si Botosani, pe 15 octombrie.

 Sunt alaturi de noi in aventura toamnei prietenii de la Carrefour. Mmm, sucurile facute de ei ne dau forta sa dansam. Servetelul Carolino ne este coechiper de baza, canta si danseaza cot la cot cu noi. Aqua Carpatica se asigura ca nimeni din sala nu se deschidrateaza, iar Economida, simpatica mascota a prietenilor de la BCR, ne invata cum putem face economii de mici.

 Multumim, Europa FM, frecventele voastre duc vestea noastra in toate colturile tarii. Multumim tuturor partenerilor din Cluj Napoca si miilor de prieteni care zambesc impreuna cu noi!  Zambetul Zurli cucereste Romania!

 

Roxana Nicu - PR & Marketing Manager

0774.064.252

www.zurlandia.ro

www.zurli.ro

0 comentarii2107 vizualizări09 octombrie 2018
rss 2.0
rss 2.0