Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Luni 23 Septembrie 2019 - 10268 vizitatori azi
Safina iubeste Clujul si Romania.

CADOU de Craciun: oferta la biletele pentru concertul celebrului tenor italian ALESSANDRO SAFINA. El revine la Cluj pe 14 februarie 2019, la BTarena. Dupa sute de concerte live de succes in intreaga lume, Alessandro Safina, unul dintre cei mai populari tenori italieni revine pe 14 februarie 2019, la BT Arena (Sala Polivalenta) din Cluj-Napoca, pentru a sustine un concert plin de emotie si sensibilitate. Sarmantul interpret al melodiei "Luna", coloana sonora a telenovelei "Clona", si-a dorit foarte mult sa revina in orasul de pe Somes, astfel ca a insistat pe langa organizatorii turneului sau ca prima oprire in Romania sa fie pe scena unde a performat acum doi ani, tot intr-o zi de 14 (14 decembrie 2016). Pe 17 februarie va avea concert la Sala Palatului din Bucuresti, insa Ziua Indragostitilor a ales sa si-o petreaca alaturi de publicul clujean.

Si, fiindca #SafinaIubesteClujul, cadoul lui pentru fanii de aici consta intr-o PROMOTIE valabila pana in ajunul Craciunului: la orice bilet achizitionat de pe site-ul Eventim, al doilea e la JUMATATE de pret!

"Februarie este luna mea preferata si incerc sa o petrec de fiecare data acasa in Romania, aici unde mi-am intalnit sufletul pereche si unde mi s-a nascut baietelul. Aici am cei mai grozavi colaboratori si cel mai cald public, iar concertele de pe 14 si 17 februarie inseamna exact asta: iubirea si cadoul meu de Ziua Indragostitilor si, da, stiu, de romanescul Dragobete oferit tuturor melomanilor din tara",a declarat Alessandro Safina.

Ce ne promite frumosul tenor? Arii celebre de opera, abordari muzicale inedite in stilul pop-opera, precum si melodii proprii in ton cu atmosfera sarbatorii iubirii universale. Adica ingredientele unui spectacol total, a carui "textura" finava cuprinde fiecare coltisor de sala! Alessandro Safina va concerta, pe scena BT Arena, in acompaniamentul unui numar impresionant de muzicieni profesionisti, care il vor insoti pe indragitul tenor in periplul muzical grandios propus publicului clujean.

Biletele pentru concertul Alessandro Safina sunt disponibile atat online pe site-ul Eventim precum si in magazinele partenere: Orange, Vodafone, Germanos, Librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour, benzinariile OMV, de la Oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio.

Pretul unui bilet variaza in functie de categorie: 85 lei la Categoria a III-a,  125 lei- Categoria a II-a,  175 lei la Categoria I, 235 lei- Premium si  295 lei- VIP. 

0 comentarii3920 vizualizări20 decembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0