Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Miercuri 18 Septembrie 2019 - 13258 vizitatori azi
Urca pe scena alaturi de Alessandro Safina!

Tenorul revine la Cluj pe 14 februarie 2019, la BTarena, cu spectacolul "Canzoni D'Amore". Faptul ca Alessandro #SafinaIubesteClujul e stabilit deja. Anul acesta, insa, va urca pe scena intr-o zi cu totul speciala pentru toti indragostitii, chiar pe 14 februarie, la BT Arena. Acesta este cadoul pe care il ofera unul dintre cei mai indragiti tenori din lume miilor de admiratori din Cluj. Surpriza cea mai mare a serii va fi ca sarmantul tenor italian ii va dedica o melodie unei singure admiratoare, care va putea urca pe scena alaturi de el chiar de Ziua Indragostitilor. Detaliile concursului sunt pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

Acompaniat de orchestra Operei Nationale Romane din Cluj si alaturi de un numar impresionant de instrumentisti veniti special din Italia, sub bagheta noncoformistului geniu Lorenzo Passerini, concertul lui Alessandro Safina se anunta a fi unul cu adevarat grandios. Spectacolul "Canzoni D'Amore"! va cuprinde peste 20 de piese, printre care si cel mai recent single, Mare Mare, alte piese de succes ale sale, dar si coveruri internationale.

 

Preferatul Reginei

 

Alessandro Safina nu este numai unul dintre artistii preferati ai publicului roman. A fost numit si tenorul preferat al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, dupa o reprezentatie de exceptie sustinuta in fata Majestatii Sale si a unor nume colosale ale muzicii pop-rock mondiale, precum Cher si Sir Elton John. Suverana i-a acordat onoarea de a interpreta, la Royal Variety Show din 2011, compozitia Music of the Night de Andrew Lloyd Weber.

 

Cu o cariera extraordinara in domeniul operei si cu abilitatea sa unica de a combina stilul clasic cu cel pop (este in top 3 "tenori pop opera"), Alessandro Safina a concertat cu casa inchisa pe cele mai importante scene ale lumii si a colaborat cu numerosi artisti internationali, printre care: Elton John, Carlos Santana, Rod Stewart, Miriam Stockley, Sarah Brightman, José Carreras sau Mario Frangoulis.

 

Duete de legenda

De altfel, colaborarile cu marii artisti contemporani s-au materializat de curand prin doua piese inregistrate alaturi de doua dintre numele importante ale scenei mondiale: Sumi Jo si legendara Gianna Nannini. Duetul alaturi de artista sud-coreeana este unul inedit, cei doi combinand doua arii din opere diferite ale lui Georges Bizet pentru a obtine o melodie cu totul si cu totul speciala, Fiore. Duetul cu Gianna Nannini va fi disponibil publicului din toata lumea in curand.

 

Dupa Cluj, "Canzoni D'Amore" ajunge la Bucuresti, pe 17 februarie. Este este cel de-al cincilea concert pe care Alessandro Safina il sustine in Capitala si al doilea la Cluj. De asemenea, el a mai fost prezent de doua ori si la Alba-Iulia. In Romania a mai cantat alaturi de Andrea Bocelli, Gheorghe Zamfir si de Loredana. A participat si la Vocea Romaniei, in 2017, ca invitat special in Finala, unde a cantat alaturi de concurenta Loredanei, Zsuzsana Cerveni.

 

 

Biletele pentru concertul Alessandro Safina sunt disponibile  atat online, pe site-ul Eventim, precum si in magazinele partenere: Orange, Vodafone, Germanos, Librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour, benzinariile OMV, in Oficiile Postei Romane si in magazinele Inmedio.

 

 

0 comentarii2142 vizualizări24 ianuarie 2019
rss 2.0
rss 2.0