Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Sambata 28 Martie 2020 - 13482 vizitatori azi
N1 TV a fost inaugurat oficial cu un concurs de miss.

Vineri seara a avut loc la Nasaud una dintre cele mai interesante manifestari pe care am vazut-o in ultima perioada in orasul academicienilor. Sute de persoane, in special tineri, s-au intalnit intr-un cunoscut club local pentru a participa la deschiderea oficiala a primului post de televiziune din Nasaud, post 100 la suta privat, avandul ca si patron si director general pe jurnalistul Ioan Boldea iar in echipa managerial mai facand parte Doina si Romel Peste. Evenimentul a fost onorat de prezeta a numerosi invitati din domeniul administratiei cum ar fi primarul Nasaudului - Dumitru Muresan, viceprimarul Bistritei-George Avram dar si o seama de reprezentati ai unor institutii descentralizate dar si a unor partide cum ar fi PNL, PSD si PDL.

Dupa discurcuri si prezentarile de rigoare, dechiderea oficiala a postului N1 TV a continuat cu un concurs de miss, unde au participate 7 concurente.

Dupa derurarea probelor de cultura generala, aptitudini, prezentarea costumelor de baie si-a tinutelor de seara, juriul a decis cu o majoritate covarsitoare ca Paula Cherhat merita tilul de miss N1 TV. Aceasta are 21 de ani, este din Bistrita  si este studenta la Geografia -Turismului  la UBB. Pe locul 2 s-a situat Mihaiela Ilovan de 17 ani din Nasaud iar pe locul 3 a fost clasata Nicoleta Gaulica.  Premile au fost de 500 de lei, 300 si 200 de lei la care s-au adaugat mici cadouri, diplome si flori. Un premiu special a obtinut si Mirela Marica de 15 ani din Lesu Ilvei.

 

 Mentionam ca N1 TV emite deja in 34 de localitati de pe Valea Somesului si comunele limitrofe Nasaudului, dar in viitorul apropiat va putea fi receptionat in tot judetul BN.

 

Marius Chiuzan.

4 commentarii2205 vizualizări28 mai 2011
rss 2.0
rss 2.0