Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Gasca Zurli vine la tine acasa!

Stai intr-o casuta, o garsoniera, intr-un un apartament sau intr-un orice alt loc care acum este Casa Ta? Incarca o fotografie in care ne arati locul tau preferat din casa, povesteste-ne cum este la tine, cine locuieste acolo, ce va place sa faceti sau ce face ca locul in care locuiesti sa fie deosebit, iar noi venim la tine.

 In fiecare oras in care ajungem in turneul Casa Zurli, facem o vizita intr-o casuta din orasul respectiv. Poti incarca o singura fotografie, asa ca ai grija ca ea sa fie reprezentativa. Juriul Zurli va alege cate un castigator in fiecare oras din turneul de primavara , iar noi vom merge la el, ii vom declara locuinta - Casa Zurli! si va primi din partea noastra o Casuta Zurli de jucarie si multe alte surprize!

 

PREMII

 10 premii x o vizita a Gastii Zurli la tine acasa si o Casuta Zurli de jucarie (aplicabil doar pentru cele 10 orase din turneu)

Premii secundare - 31 premii x kituri de joaca Zurli.

Un kit este compus din - 1 pereche cornete, 1 set x 4 DVD-uri cu Gasca Zurli, 1 carte de colorat, 1 x Microfon Zurli, 1 x ghiozdan Zurli, 1 x poncho de baie Zurli.  Cum intri in CONCURS?

 

PASUL 1

 Incarca fotografia pe site.

 

PASUL 2

 Adauga descrierea casei tale, scrie-ne ce o face sa fie deosebita.

 

PASUL 3

 Completeaza datele de contact.

 Detalii si regulament pe  www.zurli.ro

 

 

Va multumesc

 

0 comentarii2968 vizualizări16 martie 2019




rss 2.0
rss 2.0