Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Sambata 28 Noiembrie 2020 - 12684 vizitatori azi
ELEMENTUM Young Creators.

Cum se face un festival? De la idee, pana la implementare si "impachetare". La aceasta intrebare pot afla raspunsul tinerii pasionati de organizarea de evenimente, daca participa la ELEMENTUM Young Creators, programul de educatie experientiala organizat de ELEMENTUM Festival in parteneriat cu Madalina Hodorog.

 Lume, lume… sau mai bine spus copii, mamici, tatici, bunici! Festivalul ELEMENTUM, desfasurat intre 21 si 23 iunie 2019, in judetul Cluj, la Complex Lac Luncani, vine cu vesti proaspete si proiecte dintre cele mai faine. Deja stiti ca ne numim festival "in ritmul familiei" si, ca sa nu ne dezicem, va aducem, cu fiecare ocazie, vesti despre activitati pentru toate varstele: de la cei care inca merg "de-a busilea", pana la seniorii care ezita sa mai participe la evenimente de masa, cunoscuti sub numele de "bunici".

Vorba lunga, saracia omului! Asa ca va spunem ca astazi ne adresam tinerilor de clasa a 11-a, care au ocazia sa experimenteze, de la un capat la celalalt, organizarea unui festival. Cum asa? Pai, in perioada 18 aprilie - 27 iunie (da, inca 4 zile dupa festival, ca doar treaba nu se termina pe loc :)), vom pune ideile lor in practica, prin programul ELEMENTUM Young Creators. In cuvinte mai elaborate, un program de educatie experientiala, ghidat de trainerul Madalina Hodorog.

Liceenii vor genera si testa idei, vor "brainstorming"-ui si vor programa, impreuna cu echipa Elementum, activitati din cadrul festivalului, vor putea sa dobandeasca sau sa-si slefuiasca abilitatile de negociere si de vanzare, cele de comunicare si de organizare, prin actiuni directe cu parteneri si sponsori. Mai pe scurt spus, vor descoperi tainele din spatele organizarii unui festival national. Activitatile vor fi de grup, joc sau brainstorming, pentru a le dezvolta competentele necesare in organizarea unor momente cu adevarat inedite.

 

Cine poate participa?

Suntem in cautarea a 15 elevi  de clasa a 11-a, curajosi, creativi si iubitori de evenimente. Ce vor face? Vor participa la 10 sesiuni de training ce ii ajuta sa cunoasca toate aspectele din spatele organizarii. Si, la final, tot ei sunt cei care vor pune in practica ideile nascocite!

Inscrieri! Inscrieri! Inscrieri!

Si pentru ca timpul trece repede si avem un festival intreg de pregatit impreuna, inscrierile se fac pana in 15 aprilie, prin completarea formularului AICI. Participarea pe toata perioada programului este GRATUITA, iar organizatorii acopera si toate cheltuielile legate de somn, papa si drum pe perioada festivalului. Hai, repede la inscris!

 

Ai un tanar de clasa a 11-a printre cunoscuti? Da-i de veste asa:

"Ii admiri pe cei care organizeaza evenimente si pare ca au super-puteri? Ce ai zice daca ai fi unul dintre ei? Te asteptam in programul ELEMENTUM Festival Young Creators! E dedicat elevilor care isi doresc sa afle ce inseamna organizarea de evenimente, prin ateliere practice finalizate cu implicarea intr-un festival adevarat. Iti poti descoperi si imbunatati abilitatile de organizare, creativitate, lucru in echipa, vanzare si negociere".

 

Cine-i Madalina Hodorog?

Trainer | Business Strategist

Fondator ReImagine Education

Madalina Hodorog este promotorul educatiei non-formale in randul comunitatilor. Ii place sa educe si sa ajute oamenii sa isi descopere pasiunea prin energie, motivatie si inspiratie. La fel cum a facut-o si ea. Abilitatile de organizare si strategie le-a dobandit in cei 6 ani ca Event Manager, unde a coordonat proiecte nationale si internationale, precum The Woman Leadership Conference, TeCOMM eCommerce Conference&Expo si ArchiTECHture.

Madalina crede in educatia continua, motiv pentru care este doctorand si cadru didactic asociat in cadrul Facultatii de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii din Cluj-Napoca. Tot acolo este si trainer in cadrul UBB Radio Online. Daca v-am facut curiosi si vreti sa stiti ce alte minunatii mai face Madalina, puteti afla de AICI.

Care-i treaba cu ELEMENTUM?

Cele 4 elemente clasice ale naturii, AER, APA, PAMANT si FOC, plus unul "bonus", SUFLET, se reunesc, intre 21 si 23 iunie 2019, in judetul Cluj, la Complex Lac Luncani, sub forma ELEMENTUM, un festival "in ritmul familiei". Timp de trei zile, cadrul natural feeric desfasurat pe 20 de hectare va fi gazda celui mai amplu eveniment dedicat intregii familii, indiferent de varsta membrilor sai, din Romania. Credem in puterea timpului petrecut in natura de a ne aduce impreuna, iar scopul nostru este sa oferim tuturor membrilor familiei momente de relaxare, distractie si conexiune. Mai multe detalii gasiti pe SITE-ul nostru.

 

Cam ce se intampla pe acolo?

 

Phoi, ioi, ioi, atat de multe ca abia facem fata sa va comunicam! DJ Project, Andra Gogan si Arpy & Zip Band tin capul de afis la Main Stage, iar spectacole de magie, piese de teatru si alte surprize antrenante ii vor tine in priza pe picii vostri la Kids Stage (scena pentru copii). Adultii vor avea si ei activitati individuale si de echipa: pline de adrenalina- in aer sau in/pe apa (salturi cu parasuta, zboruri de agrement, competitii pe lac, etc.), sau mai…"linistite"- pe pamant si in/cu foc (ateliere de incalzit burtica, zise si "slow food cooking", dar si jocuri de incins spiritul competitiv- masinute, barcute si avioane teleghidate. Pe scurt, jocuri, ateliere, competitii, chestii al caror nume nici macar noi nu il stim pentru toata familia! Pe langa toate acestea, vor fi si zone de Food&Drinks, Chill&Relax, Mother&Care, precum si o zona mare de camping cu toate facilitatile necesare.

Sa va mai zicem? Bine, fie… dar in comunicarea viitoare! :)

 

Noi suntem…:

 

Anca Dinu

0722 870 000, comunicare@elementumfest.ro

 

Anamaria Crainic

0740 526 715, sponsori@elementumfest.ro

 

Andrei Crainic

0745 144 843, bilete@elementumfest.ro

 

 

...si va multumim!

0 comentarii10031 vizualizări09 aprilie 2019
rss 2.0
rss 2.0