Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Joi 28 Martie 2024 - 14587
Congresul Federatiei Nationale "OMENIA"

Ziua de 10 mai, o zi cu semnificatie  istorica  pentru  romani, a insemnat  pentru peste 120 de Case de Ajutor  Reciproc a  Pensionarilor din Romania, un  moment important din  viata lor  cotidiana.

          In  aceasta  zi de 10 mai  2019, cei  peste un  milion de membri ai  Federatiei  Nationale  "OMENIA", la care se adauga si  miile  de simpatizanti,  si-au trimis la  Bucuresti, reprezentantii la Congresul federatiei.

                Presedintele  Federatiei Nationale "OMENIA", inginer Gheorghe  Chioaru,  impreuna  cu  cei 15 membri ai Comitetului Director, au  prezentat in fata delegatilor din tara, modul  de ducere la indeplinire  a sarcinilor care  le-au fost incredintate de catre membrii Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, din peste 9.500 de localitati din Romania.

                Judetul  Bistrita-Nasaud, a fost  reprezentat la Congresul  Federatiei  Nationale " OMENIA", de o delegatie din care au facut parte: presedintele Casei  de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, domnul Iorgu Haidau insotit  de vicepresedinte, doamna Simona  Cindrea si  presedinta  comisiei de cenzori, domna Doina Sonea.

                 Cu  acest  prilej,  Congresul  Federatiei  Nationale "OMENIA" a  Caselor  de  Ajutor  Reciproc  a Pensionarilor, apreciind  activitatea  filialei  judetului  nostru, a reconfirmat  calitatea de membru in Consiliul Director a presedintelui  Iorgu Haidau si de  reprezentant  al zonei  geografice  N-E,  Zona  Transilvania.

          Aceasta  reconfirmare este o  noua  dovada a faptului ca acolo unde se munceste, rezultatele  sunt  evidente,  iar aprecierile  vin doar  sa  recompenseze  efortul  celor  implicati in folosul  obstei.

 

            Dorin Filip

0 comentarii3220 vizualizări18 mai 2019




rss 2.0
rss 2.0