Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Sambata 28 Martie 2020 - 13704 vizitatori azi
Se pare ca lideri importanti ai PDL BN sunt cercetati acum de DNA.

Se pare ca au fost sigilate birourile presedintelui C.J. - Liviu Rusu si a vicepresedintelui Luca Iancu, de catre DNA si DIICOT .

"Pe surse" din interiorul DNA am aflat, fara a avea o confirmare oficiala ca au fost verificate acte si dosare ale fostului vicepresedinte judetean PDL si secretar de stat - Ioan Andreica, alaturi de cele ale demnitarilor din Consiliul Judetean BN.

Date oficiale nu sunt inca la dispozitia presei dar in cel mai scurt timp DNA va lansa un comunicat de presa pe aceasta tema.

Surse bine documentate din interiorul DNA ne-au spus ca este doar posibil sa se efectueze acte procedurale sau demersuri oficiale ce inca nu s-au finalizat cu retineri sau arestari.

 

 Se pare ca pana la aceasta ora au fost efectuate 12 perchezitii, in cadrul verificarilor efectuate de DNA privind fondurile de la Ministerul Dezvoltarii atrase la Bistrita prin CJ. Cei trei demnitari sunt banuiti de coruptie.

 

Marius Chiuzan.

 

 

 

ora 17.33

0 comentarii1477 vizualizări02 iunie 2011
rss 2.0
rss 2.0