Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Vineri 10 Aprilie 2020 - 6870 vizitatori azi
Ziua drapelului national sarbatorita din nou doar de oficialitati.

Duminica, in Piata Centrala la statuia lui Andrei Muresanu a avut loc ceremonia de reinaltare a drapelului national pe catargul realizat cu ani in urma de municipalitate in acest scop. La manifestari au participat pe langa reprezentantii primariei, prefecturii si ai armatei si cativa reprezentanti ai institutiilor descentralizate precum si ai partidelor politice dar mult mai putini fata de alte manifestari de acest gen.

Foarte putini au fost si cetatenii municipiului participanti la aceasta ceremonie dar care si de aceasta data au fost tinuti la departare de un cordon de siguranta pentru ca nu cumva "mai marii" zilei de pe plan local sa fie agresati de cetatenii de rand. Dupa discursurile de rigoare, militarii din cadrul Brigazii 81 Mecanizate au trecut la inaltare efectiva a noului drapel pe catarg dar nu inainte ca unele oficialitati sa ingenuncheze si sa sarute steagul national, ritual aplicat pentru prima data la Bistrita.

In rest, nimic neobisnuit doar inca o manifestare bifata in calendarul local al autoritatilor .

 

 

 

Marius Chiuzan

2 commentarii1470 vizualizări27 iunie 2011
rss 2.0
rss 2.0