Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Luni 06 Aprilie 2020 - 4804 vizitatori azi
La Bistrita se desfasoara Campionatul National si International de GO.

Chiar daca nu este atat de spectaculos ca fotbalul, sau atat de savuros ca esecul a peste 50% dintre absolventi la examenul de bacalaureat, evenimentul care se desfasoara in aceste zile la Bistrita, este extrem de important pentru participanti, care au muncit mult pentru a ajunge aici.
Va intrebati desigur de ce sunt interesat eu de acest eveniment? Nu e nimic spectaculos, doar faptul ca doi dintre copii care au lucrat cu noi, in cadrul programului de cursuri de afaceri pentru copii,
Mami!(Tati!) Vreau sa am afacerea mea! au castigat locurile 3 si 4 la grupele lor de varsta la concursul international.  Azi ei  lupta, pentru o medalie la cel national.  Felicitari Teo si Mihnea Encean.
Datorita timiditatii organizatorilor,  am observat ca acest eveniment nu a fost mediatizat, asa ca mi-am permis sa fac acest lucru.
Astazi, 11 iulie si maine 12 iulie, se desfasoara finalele Campionatului National de Go pentru juniori, incepand cu ora 09.00, la Grupul Scolar Sfanta Maria din Bistrita.
Organizatorii acestui campionat sunt Clubul de Go al Palatului Copiilor Bistrita si Federatia Romana de Go.
Mai multe detalii despre eveniment gasiti la 
http://desprego.ro/eticheta/bistrita/.

Va doresc o saptamana foarte buna.
Cristian Munthiu.

0 comentarii1603 vizualizări11 iulie 2011
rss 2.0
rss 2.0