Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Vineri 03 Iulie 2020 - 15164 vizitatori azi
Cassa Loco a fost primita din nou acasa cu ropote de aplauze si urale.

Cei 3 bistriteni de la vestita formatie, Leonard, Cosmin si Bogdan au reusit inca o data sa ii entuziasmeze pe tinerii prezenti in Piata Centrala-de pe pietonalul Liviu Rebreanu. Pe parcursul unei ore, atat miile de tineri prezenti la spectacol cat si cei 3 membri ai formatiei alaturi de sunetistul si orchestratorul lor, s-au distrat de minune, fiind de remarcat ca toti cei prezenti s-au pozat si filmat reciproc. Cred ca este printre putinele formatii din Romania care da dovada de atata dezinvoltura, sarind unele praguri de comportament, dar fara a fi vulgari, cum ar fi sedintele foto din timpul unui concert.

Poate de aici si succesul imens in fata tinerilor prezenti la Zilele Bistritei, pe pietonal, ( la Oborul de vite si alte animale din Viisoara - dupa ploaie a fost de mocirla si dezgust) in a doua seara, evident alaturi de grupuri masive de adulti.

 

Seara de sambata de pe pietonal a fost una frumoasa cu toate ca la inceput ploaia a stricat bucuria unei reprezentatii de success a celor de Il Distinto care au avut un recital de exceptie.

A urmat  Mozart Rocks, Dan Helciug si Kripton cu reprezentatii la fel de valoroase si impresionante.

Da, a fost o seara reusita si din plin gustata de toate categoriile de spectatori prezenti in numar foarte mare la acest eveniment.

 

Marius Chiuzan.   

3 commentarii2142 vizualizări17 iulie 2011
rss 2.0
rss 2.0