Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Joi 09 Iulie 2020 - 18014 vizitatori azi
Bistritanews Live, in fiecare seara de miercuri la N1 TV Nasaud.

Incepand de miercuri-07 septembrie, postul local de televiziune N1 TV din Nasaud, condus de Nelu Boldea va gazdui emisiunea "Bistritanews Live" o emisiune interactiva, pe teme diverse, ce isi propune sa aduca in fata telespectatorilor personalitati, evenimente, fapte, subiecte inedite si oameni semnificativi pentru judetul B.N. si tara noastra.

 Realizatorul emisiunii este jurnalistul independent Marius V. Chiuzan care in fiecare seara de miercuri intre orele 20.00 si 22.00 va dialoga cu invitatii sai.

Astazi, invitatul lui Marius V. Chiuzan este cunoscutul doctor, jurnalist si scriitor  Augustin Ostace, care va prezenta cartile pe care le-a lansat in acest an precum si viziunea unui cetatean romano-germano-american despre economie si finante, politica mondiala precum si sistemele economice si filozofice care ne guverneaza.

Toate acestea le veti putea urmarii la N1 TV din Nasaud incepand cu orele 20.00 daca faceti parte din cele 25 de comune si 2 orase unde se receptioneaza in prezent acest post de televiziune.

0 comentarii2205 vizualizări07 septembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0