Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Joi 09 Iulie 2020 - 17958 vizitatori azi
Primariile se intrec in Heidenfeld.

In zilele de 15 si 16 octombrie, in Heindelfeld va avea loc Targul Primariilor 2011, manifestare aflata la prima editie si care urmareste sa ii faca pe bistriteni constienti de cultura, harnicia si talentul locuitorilor fiecarei comune din judetul Bistrita-Nasaud. Pentru ca, asa cum veti afla vizitand targul, nu exista comuna din judet care sa nu se mandreasca cu artisti mai mici sau mai mari, o istorie interesanta sau pur si simplu cu harnicia localnicilor.

Organizatorii si-au propus ca la acest targ sa participe primarii din judet care vor prezenta celor interesati istoria comunei, cetatenii de onoare, personalitati si obiceiuri specifice. Si pentru ca distractia sa nu fie ultima pe ordinea de zi, la eveniment participa Ansamblul folcloric "Codrisorul" al Casei Sindicatelor - director Alexandru Catcauan; coregraf Traian Simionca, precum si alte ansambluri folclorice din judet. Nici pentru tineri nu va lipsi inspiratia, adusa in scena de dansatorii de la "Floris", antrenati de Florica Budusan.

De-a lungul celor doua zile participantii se vor putea inscrie la competitii de table, precum si la concursuri de "trasul franghiei" in echipe de cate 6 persoane. Cei mai putin activi vor putea urmari de pe margine  meciuri demonstrative de box, sub bagheta antrenorului emerit Nicolae Zapartan, dar si meciuri de lupte greco-romane, sub indrumarea antrenorului Vasile Bancea. Cei mici vor avea la dispozitie si doi ponei care-i vor plimba. O sa va puteti potoli foamea la fata locului cu mici, kurtos kalacs, vata pe bat si popcorn, iar setea cu bere si racoritoare. Pentru suveniruri, vizitatorii vor putea alege din oferta variata de produse oferite de agentii comerciali.

La intrare se vor afla doua urne in care, cei dornici sa ajute, vor putea face mici donatii ce vor fi folosite pentru integrarea in invatamantul de masa a copiilor cu tulburari din spectrul autist din judet.

 

 Organizator Dana Harpa.

 

1 comentariu1617 vizualizări10 octombrie 2011
rss 2.0
rss 2.0