Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Duminica 12 Iulie 2020 - 3340 vizitatori azi
Miss Somes, frumusetea la ea acasa.(65 de poze)

Complexul Alipna Blazna din Sant a fost resedinta, timp de o saptamana, a finalistelor concursului Miss Somes, aflate in cantonament, sub atenta indrumare a colaboratorilor agentiei Marquisa.
Concurentele au avut o serie de activitati specifice concursurilor de frumusete alaturi de Alina Peter -instructor aerobic, Cristian Negrusa- personal trainer, Ioana Tintisan -dietetician nutritionist, Ovidiu Danci -instructor coregraf, Adrian Andries -fotograf, Dorina Balan si Adina Baiesiu -colaboratori ai agentiei Marquisa.
Finala "Miss Somes", prima editie, s-a derulat la Hotel Metropolis, intr-o ambianta elegant asigurata de echipa condusa de Traian Ogagau.
Animatorul evenimentului monden a fost Mihai Berbunschi, cel care a prezentat pe fiecare concurenta in parte. In fata unui juriu format din specialisti, cele 11 domnisoare, cu varsta intre 13 si 20 de ani au avut de trecut prin doua probe ale tinutelor de seara asigurate de designerii Mirela Leu si Cristina Breteanu, prin proba costumelor de baie, precum si prin defilarea intr-o tinuta inspirata din costumul popular.
In urma centralizarii notelor, au ajuns in proba finala 7 concurente. Dupa ce au raspuns la o intrebare prin care si-au demonstrat spontaneitatea.
Cea care a intrunit criteriile pentru a fi desemnata ''Miss Somes'' este Iulia Maria Nusfelean, de 17 ani, din Sieu Sfantu, care se va bucura si de un sejur la mare. Locul II a fost ocupat de Selina Pop, iar locul III de Nicola Coman.
Premiul presei i-a revenit domnisoarei Daniela Ioana Peter de 20 de ani, din Bistrita. Miss popularitate Alina Forogau, Miss Fotogenie Nicola Bancea, Miss Tinerete-Raluca Malinas.
Toate concurentele au primit abonamente la Symphony Aerobic Fitness Club, prin grija managerului Lucia Cotul.
Muzica buna a fost oferita de Mirela Petrus si de Codrut Ceoarec, colaboratoei apropiati ai familiei radio Somes.
Manifestarea a avut loc in ambianta expozitiei de fotografie marca Robert Kovacs. O seara de neuitat, prilejuita de intalnirea cu frumusetile judetului.

.
Foto - Marius Chiuzan.
.
0 comentarii5824 vizualizări03 iulie 2012
rss 2.0
rss 2.0