Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Duminica 12 Iulie 2020 - 2452 vizitatori azi
Antonia, Vunk si Keo au incantat publicul tanar de la Zilele Bistritei (50 de poze)

In ultima seara a zilelor dedicate municipiului Bistrita, scena de pe pietonal a fost locul de desfasurare a unui spectacol de muzica pop-rock cu influente house sustinute de cei mai in voga artisti  din tara noastra, cel putin preferatii copiilor si tinerilor. Printre acestia s-au numarat artista americana de origine romana Antonia, trupa Vunk condusa de Cornel Ilie dar si Keo, Skizzo Skillz si tinerii de la Emanuel Mircea Band. In aceste conditii, pe pietonal s-au strans peste 3000 de tineri spectatori, dornici sa-si vada idolii si sa asculte piese ca si "Pleaca", "Morena", "Noi o scoatem la capat", "Miliardar de vise".

De remarcat totusi faptul ca si in acest an au fost mai putini spectatori pe pietonal decat la primele editii ale Zilelor Bistritei, deoarece primarul PSD-Ovidu Teodor Cretu a preferat sa-i discrimineze pe bistriteni, lasand pe pietonal manifestarile pentru elite, tineret si reprezentantii straini veniti in municipiu iar grosul populatiei fiind trimis la fostul obor de vite din Viisoara. Acum, primarul Cretu si-a aratat inca o data dispretul fata de majoritatea bistritenilor, adica cei 50.000 de cetateni care nu l-au votat, acestia fiind trimisi sa asculte doar muzica populara in miros gretos de mici arsi, praf, noroi si mizerie la fostul obor din Viisoara.

 

Marius Chiuzan.

 

P.S. - primele poze sunt de la conferinta de presa de pe terasa hotelului Metropolis din Bistrita.

0 comentarii3045 vizualizări16 iulie 2012
rss 2.0
rss 2.0