Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Stafeta Ciclista SM 2013 la Bistrita.(25 de poze)

Societatea de Scleroza Multipla din Romania si Asociatia de Scleroza Multipla Bistrita au organizat Sambata, 25 mai 2013, de la ora 12, pe Pietonal Liviu Rebreanu, un tur ciclist simbolic organizat in cadrul campaniei Stafeta Ciclista SM 2013 cu ocazia Zilei Mondiale a Sclerozei Multiple.  Simultan a avut loc  un TUR CICLIST cu pornire de la pasarela PETROM - si sosire pe Pietonal.  

Scopul campaniei este de a sustine persoanele cu SM prin infiintarea unei retele nationale de grupuri de suport. Stafeta Ciclista SM 2013 se deruleaza in perioada 24-29 mai 2013, perioada in care 5 voluntari biciclisti vor lega 6 localitati din Romania (Oradea, Bistrita, Alba Iulia, Sibiu, Ramnicu Valcea si Bucuresti). Turul ciclist porneste din Oradea in 24 mai 2013 si va dedica fiecarei localitati, cate o zi pana la punctul terminus, Parcul Herastrau din Bucuresti. Suporterii biciclisti si simpatizantii acestei initiative sustin demersul acestei campanii prin participarea la Tombola Stafetei cicliste SM, ale caror fonduri vor fi utilizate pentru sprijinirea persoanelor afectate de scleroza multipla, prin intermediul unor grupuri de suport, organizate la nivel local cu implicarea comunitatii si a partenerilor locali si nationali.

 

Foto - Ana Maria Chiuzan.

         Cristiana Chiuzan.

         Marius Chiuzan.

0 comentarii2947 vizualizări26 mai 2013




rss 2.0
rss 2.0