Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Anunturi-Publicitate Luni 03 August 2020 - 13958 vizitatori azi
IN ATENTIA CETATENILOR DIN MUNICIPIUL BISTRITA.

Stimati cetateni, Va aducem la cunostinta ca s-a finalizat lucrarea de Cadastru general in  Bistrita, pentru sectorul cadastral nr.664 ridul "Valea Castailor", iar  dupa parcurgerea etapei de afisare se va realiza  inscrierea gratuita in cartea funciara a proprietati si inmanarea gratuita a extraselor de CF pentru proprietari.

In acest sens va anuntam ca, in perioada 23 mai 2016-22 iunie 2016, lucrarea de cadastru general pentru acest sector cadastral este afisata la Primaria municipiului Bistrita -str.Gheorghe Sincai nr.2-intrare Pasaj II.

De asemenea pe Site-ul Primariei municipiului Bistrita accesand portalul institutiei:www.primariabistrita.ro/Anunturi si informatii/Cadastru/ Cadastru general / Sectoare cadastrale afisate puteti vizualiza documentatia cadastrala a sectorului cadastral si imobilul proprietatea dumneavoastra care se identifica cu ID mentionat si in adresa comunicata.

 Documentele afisate sunt urmatoarele:

- planul cadastral al sectorul cadastral, care cuprinde numarul cadastral al imobilului  ID - ( anexa nr. 3);

- registrul cadastral al imobilelor  care cuprinde  date despre imobil respectiv numarul de identificare  al imobilului, numarul sectorului cadastral, suprafata imobilului,  proprietarul imobilului, domiciliul acestuia, si eventualele sarcini inscrise in partea a III a registrul cadastral al imobilelor - (anexa nr.5);

- opisul alfabetic al detinatorilor din sectorul cadastral;

   In situatia in care pe terenul proprietatea dumneavoastra a fost edificata o constructie inainte de anul 2001 si nu detineti pentru aceasta acte de autorizare, respectiv Autorizatie de construire, in conformitate cu prevederile art.37 alin.(5) din Legea nr.50/1991, republicata cu modificarile si completarile, coroborate cu prevederile Codului Fiscal, va puteti intabula si constructia in lipsa autorizatiei de construire, cu conditia achitarii impozitului aferent .

In cazul edificarii unei constructii in baza Autorizatiei de construire si constructia este finalizata, va recomandam sa va adresati Serviciului Urbanism pentru intocmirea si eliberarea Procesului verbal de receptie la terminarea lucrarilor,act necesar pentru inscrierea constructiei in cartea funciara.

In conformitate cu prevederile  art. 14 alin. 1 si alin.2 din Legea Cadastrului si publicitatii imobiliare nr.7/1996, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, dumneavoastra aveti posibilitatea sa  depuneti contestatie in conditiile in care sunteti nemultumiti de datele pe care lucrarea de cadastru le contine

Pe site-ul Primariei municipiului Bistrita accesand portalul institutiei: www.primariabistrita.ro/Anunturi si informatii/Cadastru/ Cadastru general/Sectoare cadastrale afisate puteti vizualiza si modelul contestatieie pe care sa o completeti.

Eventualele contestatii respectiv cererile de rectificare a documentelor tehnice,  si cererile de inscriere a sarcinilor  in cartile  funciare, se formuleaza in termen de  30 de zile de la data afisari,iar contestatiile vor fi insotite de documente doveditoare.

Titularii sarcinilor inscrise in registrele de transcriptiuni si inscriptiuni vor solicita reinoirea inscrierii acestora in cartile funciare ,in termen de 30 de zile de la afisare.

 Cererile de reinoire a inscrierii sarcinilor in cartile funciare ,cererile de rectificare a documentelor tehnice si eventualele contestatii se depun la Oficiul de cadastru si publicitate imobiliara Bistrita-Nasaud cu sediul in Bistrita Str.N.Titulescu nr.52, care are obligatia sa le solutioneze in termen de 30 de zile de la depunere.

Dupa expirarea termenului de solutionare a contestatiilor si efectuarea  inscrierii in cartea funciara   cu titlu gratuit  vi  se vor inmana noile extrase de carte funciara.

Informatii cu privire la datele pe care le cuprinde aceasta lucrare , se pot obtine  la Primaria municipiului Bistrita, Compartimentul Cadastru si Evidenta proprietatii, din str. Gheorghe Sincai nr. 2, telefon 0263-224706 interior 143

 

                 Primaria municipiului Bistrita.

 

 

0 comentarii19705 vizualizări19 mai 2016
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0