Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Anunturi-Publicitate Marti 26 Ianuarie 2021 - 22548 vizitatori azi
Magazinul Surubelu, magazin mic cu suflet mare, Surubelu pentru fiecare.

Magazinul Surubelu din Bistrita situat pe strada Dogarilor nr. 4A este cel mai cunoscut magazin specializat in vanzarea surubelor, piulitelor, saibelor si a elementelor de asamblare, din municipiu.

Deschis din anul 1998 magazinul Surubelu ofera o gama de peste 1000 de repere pe stoc, produse ale celor mai importante marci de specialitate din Europa, majoritatea fiind de provenienta germana, Fischer si Tox.

Special in intampinarea clientilor, magazinul Surubelu vine cu vopselele lavabile si tencuielile decorative de la firma germana Dinova, fiind importator unic si exclusiv pe piata nationala. Surubelu si Dinova ofera o gama de mii de culori si nuante cu robotul de preparare si alegere a culorilor unicat in Bistrita - DinoMix.

 

Nou.

Cei care isi construiesc o casa sau isi renoveaza locuinta vor fi ajutati de magazinul Surubelu cu consultanta de specialitate si reduceri substantiale la produsele necesare acestor lucrari.

 

Magazinul Surubelu, magazin mic cu suflet mare, Surubelu pentru fiecare.

 

 

5 commentarii6041 vizualizări02 iunie 2011
rss 2.0
rss 2.0