Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Anunturi-Publicitate Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Ypsilon Calculatoare, calitate si performanta la cele mai mici preturi pentru calculatoarele tale.(25 de poze)

Magazinul Ypsilon  Calculatoare din Bistrita, bulevardul Decebal nr. 38 colt cu strada Zimbrului comercializeaza cele mai performante computere, imprimante, monitoare, sisteme hardware, software, soluti antivirus, laptopuri, aparatura foto-video, periferice, sisteme audio, console video si produse destinate utilizarii internetului.

Ypsilon Calculatoare va mai ofera o intreaga gama de servicii pentru reparatii si service pentru calculatoare, aparatura si tehnica computerizata alaturi de consultanta de specialitate.

Ypsilon computers ofera si aparatura electronica si calculatoare second hand in stare foarte buna si cu garantie la preturi avantajoase.

 In cadrul aceluiasi magazin clientii au posibilitatea sa beneficieze de incarcari pe loc sau in timp foarte scurt, a cartuselor pentru imprimante, multifunctionale si sisteme de copiere, la preturi minime.

Ultima noutate a magazinului Ypsilon Calculatoare consta in posibilitatea incarcarii cartelelor telefonice pentru sistemul de comunicatii mobile.

Marele avantaj oferit de Ypsilon Calculatoare clientilor din Bistrita este noul sistem de rate pentru vanzarea sistemelor de calcul desktop sau notebook.

Ypsilon Calculatoare- magazinul calculatorului tau, din Bistrita, bulevardul Decebal nr. 38 colt cu strada Zimbrului

 

 

www.ypsilon.ro

http://www.computers-online.ro/

2 commentarii4242 vizualizări16 martie 2012




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0