Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Anunturi-Publicitate Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Traduceri limba SPANIOLA.

Traduceri limba SPANIOLA - S.C. CENTRUL HISPANIC S.R.L. prin profesor traducator Ardelean Simona, ofera traduceri autorizate cu/fara legalizare notariala, cu posibilitatea aplicarii Apostilei de la Haga pe documentele dvs. Traducem o gama larga de documente cu caracter juridic, administrativ, scolar, bancar, comercial si medical.
Actele cele mai frecvent traduse: certificate de stare civila (naste re, casatorie, deces), acte de somaj (Carti de Munca, atestate europene, formularele E 302, 301, adeverinte de venit), semnarea electronica a somajului, imputerniciri notariale, autorizatii de calatorie pentru minori, dosare complete pentru creditare la diferite banci, acte scolare pentru recunoasterea/omologarea studiilor in strainatate (adeverinte, diplome, foi matricole, atestate, certificate), adeverinte pentru medic in Spania (vaccinuri, dovezi de radiere din Romania, acte medicale de diferite tipuri), acte pentru inregistrarea firmelor in Romania si Spania (conform cerintelor Registrului Comertului). Ne bazam pe o experienta in traduceri de peste 15 ani si pe clientii nostri foarte numerosi care pot confirma seriozitatea noastra si a colaboratorilor nostri.
Traducerile sunt fidele, exacte si la preturi fara concurenta, fiind noi insine TRADUCATORI si nu INTERMEDIARI.

Ne puteti gasi ila tel. 0722286487 sau email si mess: ardelean_ardeleansimona@yahoo.com

Hola, soy traductor jurado en Rumania, si alguna vez necesita traducciones del rumano al español o del español al rumano, me puede contactar. Tengo autorización del Ministerio de Justicia en Rumania.

 

Ardelean Simona.

0 comentarii3185 vizualizări15 decembrie 2012




rss 2.0
rss 2.0