Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Teorii Duminica 12 Iulie 2020 - 8504 vizitatori azi
Toate vaccinurile sunt ...periculoase!?

    O marturie cutremuratoare a unui cercetator in vaccinuri care a lucrat mai bine de 10 ani in laboratoarele unor mari companii farmaceutice din SUA: "Din punctul meu de vedere, toate vaccinurile sunt… periculoase. Din mai multe motive. Implica sistemul imunitar uman intr-un proces care tinde sa compromita imunitatea. Pot sa provoace boala pe care, teoretic, ar trebui sa o previna. Pot cauza alte boli in afara celor pe care trebuie sa le previna."
     "Oamenii cred ca aceste laboratoare, locuri de fabricare sunt cele mai curate din lume. Si asta NU este adevarat. Contaminarea apare tot timpul. Obtii tot felul de chestii care ajung in vaccinuri."

     "De altfel, multi oameni nu stiu ca unele vaccinuri contra poliomelitei, rubeolei, hepatitei A sau pojarului au fost facute din tesuturi de la fetusi umani… avortati."

 

       Iata intrebarile la care nimeni nu vrea sa va raspunda:

     • De ce sunt copiii cei care trebuie sa primeasca cei dintai un vaccin… experimental?

     • Ce va face statul in cazul in care copiii si femeile insarcinate vor fi lezate, vor avea de suferit?

     • De ce in SUA si in Comunitatea Europeana (deci si in Romania) se acorda imunitate totala in fata legii, impotriva oricaror plangeri in instanta care ar putea rezulta in urma vaccinarii? Adica de ce s-a decis ca nimeni nu raspunde de efectele vaccinurilor?

     • De ce se impune vaccinarea obligatorie cand riscurile bolii sunt mici, iar riscurile vaccinarii sunt enorme?

     • Cum poate fi impusa vaccinarea obligatorie cand etica medicala si legile tarii prevad pentru orice tratament medical, consimtamantul informat al pacientului? Copiii nu pot merge la scoala sau la liceu daca nu au vaccinurile facute!!! V-a informat cineva corect si v-a cerut acordul sa va vaccinati copiii?

     • De ce nu exista nicio organizatie care sa controleze continutul vaccinurilor la firmele producatoare? De ce li s-a interzis oficial specialistilor nostri de la Institutul Cantacuzino sa vorbeasca cu presa?

 

       Iata si cateva minciuni cumplite care ascund efectele vaccinurilor:

     Prima minciuna: Epidemiile sunt eradicate prin vaccinare! Fals si manipulare!!!

 

      Din punct de vedere istoric, vaccinarea este una dintre cele mai mari erori ale medicinei! Statisticile secrete sau putin mediatizate arata clar ca eradicarea bolilor infectioase nu a avut nicio legatura cu campaniile de vaccinare in masa a "prostimii" neinformata si manipulata prin… si presa !!!

 

      A doua minciuna:Vaccinurile ne protejeaza contra bolilor infectioase!

 

      Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a efectuat intre 1968 si 1971 un foarte mare studiu asupra vaccinului in India. In aceasta tara au fost vaccinati contra TBC-ului  364.000 de oameni. Rezultatul? In zona in care s-a efectuat campania de vaccinare, si deci unde conform "logicii" stupide a expertilor, TBC-ul ar fi trebuit sa fie eradicat, au avut loc… mai multe imbolnaviri si decese decat in zonele Indiei in care populatia nu a fost vaccinata…Si asta lasand complect la o parte efectele secundare si afectiunile provocate de catre "minunea secolului" saracilor indieni trasi in teapa.  OMS a incheiat studiul cu concluzia ca eficacitatea vaccinarii a fost de 0 (zero) procente.

       Cum? Nu stiati nimic despre acest "maret" studiu? Pai nici nu-i de mirare! Comisiei STIKO (care se ocupa cu coordonarea si aprobarea vaccinarilor) de la Institutul Robert Koch din Berlin i-au trebuit 27 de ani pentru a face cunoscut rezultatul acestui studiu, si deci pentru a ridica recomandarea de vaccinare contra TBC-ului. In Martie 2000 a fost suspendata vaccinarea contra TBC-ului in Austria! Iar in multe alte tari se vaccineaza inca!

      Deci, se stia ca vaccinul contra TBC-ului nu face doi bani, ba mai mult, face chiar rau! Si totusi aceste lucruri au fost tinute ascunse, si s-a vaccinat contra TBC-ului intr-o veselie. Ca la nunta! In folosul cui? Ce credeti despre medicii care au stiut, stiu si azi adevarul si totusi…tac si merg mai departe…

 

      Mai vreti un exemplu?  Sa luam atunci Elvetia! Asta da tara civilizata, curata, educata, popor harnic si disciplinat, etc. In anul 2000 a existat o epidemie de oreion care a durat 5 luni. Oficiul national pentru sanatate din Elvetia a trebuit sa recunoasca faptul ca 75% dintre cei care s-au imbolnavit…fusesera vaccinati!.

      Institutul Robert Koch din Germania (ca doar si asta tot tara civilizata este) a recunoscut de asemenea ca 2/3 dintre bolnavii de tetanos fusesera vaccinati regulamentar. Trasi in teapa conform directivelor. Doar ca o afectiune de genul acesta se vindeca fara urmari in 2-3 saptamani. Pe cand daunele aduse corpului de catre vaccinurile inutile raman toata viata!

 

     Va va fi greu sa credeti dar adevarul in cazul imbolnavirii copiilor vaccinati  este acesta:

 

Afectiunea:                       vaccinati:                       nevaccinati:

Astm                                8-12%                              0%

Neurodermita                     10-20%                             4%

Alergii                                 25%                               2,9%

Hiperactivitate                     10%                               1,3%

 

     A treia minciuna: exista foarte mici efecte secundare; avantajele sunt evidente in comparatie cu dezavantajele!

 

     Ia ganditi-va, cand a fost recunoscuta oficial o dauna provocata de un vaccin? Ca si parinte puteti exact constata ca ceva nu este in regula cu copilul Dumneavoastra vaccinat, dar pentru ca acest lucru sa fie si oficial recunoscut, va trebuie o gramada de timp si bani de pierdut prin tribunale, cu sanse minime de a vi se face dreptate.

 

     A patra minciuna: vaccinurile moderne sunt suportate bine!


     Daca nu ne uitam la conturile miliardarilor din industria farmaceutica, unde chiar sunt foarte bune vaccinurile moderne…cum oare pot fi suportate bine vaccinuri in care gasim:

     -Formaldehyd, substanta interzisa in industria mobilei deoarece se stie ca este carcinogena!

     -Phenolrot, care este interzis in industria alimentara, dar admis in vaccinuri!

     -mercur (din grija pentru sanatatea noastra, ca sa stim mereu exact cata febra avem) si aluminiu (tot din grija pentru sanatatea noastra, caci aluminiul nu rugineste)

     -impuritati provenind din mediile de cultura (rinichi de maimuta, embrioni de gaina, celule fetale umane, fermenti modificati genetic, etc

     -o gramada de stabilizatori, neutralizatori, conservanti, antibiotice, substante portante, coloranti, etc.

 

     A cincea minciuna: in noile vaccinuri nu se mai gaseste Thiomersal!

     Da, asta este adevarat! Nu se mai gaseste Thiomersal, ci Phenoxyethanol, substanta care provoaca daune rinichilor si sistemului nervos. Exista deja… 32 de alte denumiri pentru ceea ce noi cunoastem sub numele de mercur! Practic fiecare vaccin contine mercur, intr-o forma sau alta, chiar daca se numeste Thiomersal sau nu!

 

     A sasea minciuna: unele vaccinuri trebuiesc periodic repetate pentru a se mentine imunitatea!

 

     Din capul locului trebuie spus: vaccinul nu protejeaza nici macar un minut dupa ce a fost administrat. Pentru care motiv ar trebui deci improspatat?  Cine profita?

     Vreti o dovada ca este prosteala pe fata, ca suntem doar folositi si nu ingrijiti? Iata dovada: in Austria vaccinul contra capuselor (FSME) trebuie refacut la fiecare 3 ani, in timp ce in Elvetia, acelasi vaccin, produs de acelasi producator, trebuie refacut o data la… 10 ani.

 

     Ca o concluzie pentru azi:

     Hartiuta cu contraindicatii care insoteste un vaccin nu ajunge decat din intamplare in mana unui pacient. Ea este destinata doar medicului sau farmacistului. Adica doar unuia din... gasca. Ce ar putea citi "prostimea"  daca ar avea acces la informatii corecte??? Iata cateva exemple: "HEXAVAC". Printre efectele secundare gasim .. "tipete lungi, de durata si greu de linistit". Pe un vaccin elvetian contra tusei convulsive se poate citi printre altele: "tipete stridente timp de 2 ore cu posibilul deces al copilului!" In cazul vaccinului contra Hepatitei B se poate citi, printre alte consecinte si "scleroza multipla". In Noua Zeelanda spre exemplu frecventa aparitiei diabetului a crescut cu 60% la doar trei ani de la introducerea vaccinului contra hepatitei B. Din ce in ce mai desele cazuri de diabet la copii apar mai ales ca urmare a vaccinarilor contra oreionului.  

      Nu uitati: voi raspundeti de sanatatea si viata copiilor vostri!!!

 

 

 

Material primit pe e-mail .

0 comentarii4081 vizualizări27 martie 2011
rss 2.0
rss 2.0