Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Teorii Marti 23 Iulie 2024 - 14587
Comenzi totale de 14 ( paisprezece ) MILIARDE de euro industriei militare germane.

Senatorul Ioan Ghise vorbea de 4 miliarde de Euro, suma mult mai veridica, mentionand ca ar fi vorba de mai multe comenzi, incluzand cateva zeci de transportoare amfibii blindate si cateva nave de lupta. Navele de lupta, se zice, ar urma sa fie facute la Galati, la Santierul Naval DAMEN, detinut de o multinationala cu sediul in Olanda (?!). 

Culmea este ca Romania inca mai are santier naval militar, la Mangalia, in moarte clinica de multi ani, din lipsa de comenzi. In situatie similara se afla si Uzina Mecanica Moreni, unde s-au fabricat mii de TAB-uri pentru Tratatul de la Varsovia si ZIMBRUL, pentru Armata Romana postdecembrista. 

De mentionat ca printre punctele de forta din Programul de guvernare al PSD se numara si revigorarea industriei de aparare a Romaniei. Ghici ce cauta corporatistii in Piata Victoriei?

Materialul merita lecturat!

 

Stiati ca Guvernul "meu" , desigur cu acceptul Presedintelui a dat in ultima parte a anului 2016, buna parte in luna Decembrie, dupa alegeri atunci cand Presedintele taragana acceptarea numirii noului Prim Ministru, comenzi totale de 14 ( paisprezece ) MILIARDE de euro industriei militare germane? Asta ca rezultat al vizitei lui Ciolos la Doamna Merkel. Stiati ca s-a incalcat grav legea romaneasca?
Aceasta prevede ca achizitii de armament de peste 100 milioane de euro (destul de sus plafonul, nu ? ) se pot face NUMAI prin licitatie publica ? Ce a obtinut Romania? Nimic. 
A, nu, gresesc : Iohannis a obtinut pentru el personal sprijinul neconditionat si total al Germaniei si al popularilor europeni in Parlamentul european.
NIMENI nu a protestat.
Nici in tara. Nici in diaspora care iubeste Romania!
De aceea Iohannis tipa tare ca bugetul Romaniei nu suporta masurile prevazute pentru romani: cresteri de salarii si pensii, scaderi de impozite ...
Dar suporta plati uriase pentru industria de armament a Germaniei!
Daca nu stiati, aflati ca asta s-a facut pe sest si nu Ordonantele de Urgenta! 

RESTUL E TACERE! 

 

Th. R.

 

 

Material primit la redactie.

 

0 comentarii14420 vizualizări14 februarie 2017
rss 2.0
rss 2.0