Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Teorii Luni 23 Septembrie 2019 - 10600 vizitatori azi
Conspiratie mondiala: Seful FMI, arestat pentru ca a aflat cea mai mare fragilitate a SUA.

Un raport emis catre prim-ministrul Rusiei, Vladimir Putin, de catre Serviciul Federal de Securitate (FSB), sustine ca fostul sef al Fondului Monetar International (FMI), Dominique Strauss-Kahn, a fost acuzat si arestat in SUA pentru agresiune sexuala dupa ce acesta a descoperit ca tot aurul depozitat in US Bullion Depository, sau Fort Knox, "lipseste sau/si nu a fost inventariat"

De asemenea, in mod cel putin ciudat, si un apropiat al acestuia, un bancher egiptean, caruia DSK ii impartasise aceasta descoperire, a fost retinut pentru aceleasi acuzatii ca si seful FMI.

Potrivit acestui raport secret al FSB, Strauss-Kahn a devenit "din ce in ce mai ingrijorat", la inceputul acestei luni, dupa ce Statele Unite au inceput "sa traga de timp" in legatura cu promisiunea de a livra catre FMI 191,3 tone de aur (acord din Al Doilea Amendament semnat de catre Comitetul executiv in aprilie 1978) care urmau sa fie vandute pentru a finanta ceea ce se numeste DST (drepturi speciale de tragere), conceput ca inlocuitor al standardului aurului, potrivit The European Union Times.

Potrivit raportului FSB, Strauss-Kahn si-a exprimat la acea vreme ingrijorarile fata de oficialii guvernamentali americani apropiati de presedintele Obama. Se pare ca surse din CIA (Central Intelligence Agency) i-ar fi furnizat sefului FMI dovezi certe ca tot aurul detinut de SUA "a disparut".

Dupa ce a primit aceste informatii din partea CIA, DSK a facut imediat aranjamente sa paraseasca SUA, cu destinatia Paris, insa a fost anuntat de catre agentii care lucreaza pentru Directia Generala pentru Securitate Externa din Franta (DGSE) ca autoritatile americane vor sa il captureze, asa ca a fugit la aeroportul JFK din New York. Fostul sef FMI a urmat sfaturile agentii de la DGSE de a-si lasa telefonul mobil la hotel, pentru ca politia SUA sa nu-i poata afla locatia exacta.

Ajuns in siguranta in avionul Air France cu destinatia Paris, Strauss-Kahn a facut greseala fatala de a suna la hotel si de a le cere angajatilor sa ii trimita telefonul mobil, pe care il lasase in camera, la resedinta sa din Franta. Astfel, agentii americani i-au dat de urma si l-au putut aresta.

Cu doua saptamani inainte de arestarea sa, Strauss-Kahn i-a impartasit bunului sau prieten, un bancher egiptean, Mahmoud Abdel Salam Omar, dovezile pe care le are de la CIA privind aurul din SUA. Omar, asemenea prietenului sau, a fost arestat in 30 mai 2011, aducandu-i-se acuzatia de agresiune sexuala impotriva unei angajate a unui hotel de lux, o acuzatie clasificata de FSB drept "dincolo de imaginatie", avand in vedere faptul ca Omar are varsta de 74 ani si este un musulman foarte credincios.

Dupa ce Putin a citit acest raport al FSB, a ordonat ca acesta sa fie postat pe site-ul Kremlin-ului devenind astfel primul lider mondial care sustine faptul ca seful FMI este o victima a conspiratiei Statelor Unite.

"Este dificil pentru mine sa evaluez motivele politice ascunse dar nu cred ca situatia initiala prezentata este cea adevarata. Ceva nu suna bine", a declarat Vladimir Putin, potrivit New York Post.

Interesant de remarcat cu privire la toate aceste evenimente este faptul ca unul dintre primii membri ai Congresului Statelor Unite, candidat prezidential in 2012, Ron Paul si-a exprimat cu mult timp in urma convingerea ca guvernul american a mintit cu privire la rezervele sale de aur depozitate la Fort Knox .

Parlamentarul Ron devenise atat de ingrijorat de faptul ca Rezerva Federala si Guvernul SUA ascund adevarul despre rezervele de aur, incat a prezentat un proiect de lege la sfarsitul anului 2010, pentru a forta intocmirea unui bilant, insa a fost ulterior invins de catre fortele regimului Obama.

Cand a fost intrebat de reporteri daca este de parere ca nu a existat niciodata aur in Fort Knox sau in Rezerva Federala, congresmanul Paul a dat o replica incredibila: "cred ca acesta este o posibilitate".

O alta informatie interesanta este cererea lui Ron Paul, cu trei zile inainte de arestarea lui Strauss-Kahn, catre SUA de a vinde toate rezervele de aur, declarand: "Avand in vedere pretul mare care e acum, si problema datoriilor colosale de acum, in toate sensurile, vindeti tot".

"In octombrie 2009, China a primit un transport de lingouri de aur. Aurul este in mod regulat schimbat intre tari pentru a plati datoriile si a stabili echilibrul comertului. Mare parte a aurului este stocate in tezaur sub supravegherea unei organizatii speciale cu sediul in Londra, London Bullion Market Association (sau LMBA). Dupa ce s-a efectuat tranzactia, China a cerut sa se faca niste teste speciale pentru a demonstra puritatea aurului si greutatea lingourilor.

Functionarii au fost socati sa afle, dupa efectuarea analizelor, ca lingourile erau false. Ele contineau tungsten si doar un strat de aur adevarat. Mai mult de atat, aceste lingouri de aur, care contin numere de serie pentru urmarire, proveneau din SUA si au fost stocate in Fort Knox ani de zile. A fost raportata existenta a 5.600 - 5.700 de lingouri, a cate 11,34 kilograme", scria publicatia ViewZone.Com in 2009.

Din ultimele informatii din SUA reiese ca Strauss-Kahn nu are de gand sa renunte la acest "razboi" si si-a angajat o echipa formata din fosti spioni ai CIA, detectivi particulari si consilieri mass-media pentru a-l proteja.

 

 

 

 Material primit pe e-mail.

0 comentarii2317 vizualizări14 iunie 2011
rss 2.0
rss 2.0