Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Teorii Vineri 10 Iulie 2020 - 6014 vizitatori azi
Aceste fiinte au condus si conduc lumea ...

Va las pe fiecare sa "evaluati" intentiile lor criminale.

 

     "Societatea nu face nici o afacere, daca permite degeneratilor sa-si perpetueze specia."

 
      Theodore Roosevelt

 

 

    "Malthus a fost justificat, realitatea a fost surprinsa bine de Malthus. Lumea a treia este suprapopulata, este un dezastru economic, si nu exista nici un mod in care acestea ar putea iesi din ea cu aceasta populatie in crestere rapida. Filozofia noastra este: inapoi la sat ".

 
     Dr. Arne Schiotz, World Wildlife Fund, Director de conservare, a declarat astfel, in mod ironic, in 1984:

 

 

 

    "O populatie totala mondiala de 250-300 de milioane de persoane, cu 95% mai putin decat in prezent, ar fi ideal."


     Ted Turner, intr-un interviu pentru revista Audubon

 

 

 

     "Exista o singura tema in spatele eforturilor noastre: - trebuie sa reducem nivelul populatiei. Iar guvernele trebuie sa ne foloseasca metodele pentru a obtine rezultate curate si frumoase, sau vor primi  mizeria pe care o avem in El Salvador, sau in Iran sau in Beirut. Populatia este o problema politica. Odata ce populatia este scapata de sub control, este nevoie de guvern autoritar, chiar fascist, pentru reducerea ei.... Programul nostru in El Salvador nu a functionat. Nu am avut infrastructura care sa-l sustina. Au fost al naibii de multi oameni ... Pentru a reduce intr-adevar populatia, rapid, va trebui sa trimiteti toti barbatii la lupta si sa ucideti un numar semnificativ de femei fertile ...Cel mai rapid mod de a reduce populatia este prin foamete, ca si in Africa, sau prin boli cum ar fi Moartea Neagra .... "


      Thomas Ferguson, Departamentul de Stat pentru Populatie

 

 

     "In cautarea unui nou dusman care sa ne uneasca, ne-a venit ideea cu poluarea, amenintarea incalzirii globale, lipsa apei, foametea si potrivirea proiectelor de lege dupa ele.... Dar , uneori, in desemnarea lor ca inamic, cadem in capcana de a confunda simptomele de cauzele. Toate aceste pericole sunt cauzate de interventia umana si numai prin schimbarea atitudinilor si a comportamentului oamenilor acestea pot fi depasite. Atunci inseamna ca inamicul real este chiar umanitatea. "


     Alexander King, Bertrand Schneider - Fondator si respectiv secretar, Clubul de la Roma, "Prima revolutie globala" Pag 104-105, 1991

 

 

     "Un cancer este o multiplicare necontrolata a celulelor, iar explozia demografica este o multiplicare necontrolata de oameni ... Noi trebuie sa mutam eforturile noastre de la tratarea simptomelor la extirparea cancerului. Operatiunea va cere multe decizii aparent brutale si lipsite de inima.. . "


      Paul Ehrlich , profesr la Stanford,in cartea : "Bomba numita Populatie"

 

 

 

     "Pamantul e bolnav de cancer, iar cancerul sunt oamenii".

     Merton Lambert, formator in cadrul Fundatiei Rockefeller.

 

 

 

   "Eu cred ca suprapopularea umana este problema fundamentala pe Pamant astazi. Noi, oamenii, am devenit o boala: "Virusul-Om"."

    "Primele mele trei obiective principale ar fi :  reducea populatiei umane la aproximativ 100 de milioane in intreaga lume, distrugerea infrastructurii industriale si in al treilea rand sa vad cat mai multe zone pustii."


     - Dave Foreman

 

 

    "In scopul de a stabiliza populatia lumii, trebuie sa eliminam 350.000 de oameni pe zi. Acesta este un lucru oribil pe care trebuie sa il spun, dar este la fel de rau sa nu-l spun. "


     J. Cousteau, 1991 explorator si reprezentant UNESCO

 

 

 

     "Noi trebuie sa vorbim mai clar despre sexualitate, contraceptie, despre avort, despre valoarea controlului populatiei, deoarece, pe scurt, criza ecologica este criza populatiei. Reduceti populatia cu 90%, iar apoi nu vor mai mai fi suficienti oameni pentru a face atat de multe  daune ecologice. "


     Mihail Gorbaciov

 

 

 

     "Azi, America ar fi indignata daca trupele ONU ar intra in Los Angeles pentru a restabili ordinea. Maine vor fi recunoscatori! Acest lucru va fi valabil mai ales daca li s-a spus in prealabil ca exista infiltrate in mijlocul lor amenintari din afara, indiferent daca sunt reale sau fictive, care pun in pericol insasi existenta noastra. Aceasta va fi valabil si in cazul tuturor popoarelor din lume iar ele  vor dori sa fie eliberate de acest rau. Singurul lucru de care fiecare om se teme este necunoscutul. Atunci cand este prezentat acest scenariu, drepturile individuale vor fi de buna voie abandonate de catre oameni, mai ales daca bunastarea lor va fi garantata de catre Guvernul Mondial. "


      Dr. Henry Kissinger, Conferinta Bilderberg, Evians, Franta, 1991

 

 

     " Ilegal o putem face imediat. Constitutional va dura putin mai mult ...
      Dr. Henry Kissinger, New York Times, 28 octombrie 1973

      "Depopularea ar trebui sa fie cea mai mare prioritate a politicii externe fata de lumea a treia, pentru ca economia SUA va necesita cantitati tot mai mari de minerale din strainatate, in special din tarile mai putin dezvoltate".
      "Puterea este cel mai puternic afrodisiac."
      "Persoanele in varsta sunt consumatori inutili"
      "Populatia lumii trebuie sa fie redusa cu 50%"


      Dr. Henry Kissinger

 

 

     "Suntem pe punctul de a realiza o transformare la nivel mondial. Tot ce avem nevoie este o criza majora credibila si natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala. "


     David Rockefeller

 

 

      "Razboiul si foametea nu sunt eficiente. In schimb, boala a oferit cel mai eficient si mai rapid mod de a ucide miliardele care trebuie sa moara in curand pentru a fi rezolvata criza populatiei. SIDA nu este un criminal eficient, deoarece este prea lent. Candidatul meu favorit pentru eliminarea a 90 la suta din populatia lumii este Ebola (Ebola Reston), deoarece este extrem de letala si ucide in cateva zile, in loc de cativa ani. Trebuie sa crestem mortalitatea cu 90%  la om. Uciderea oamenilor... Ganditi-va la asta... Stiti, gripa aviara e buna, de asemenea. Pentru ca cel care supravietuieste, va ingropa mai apoi noua "


      Dr. Eric Pianka . Profesor de ecologie evolutiva la Universitatea din Texas , a aratat solutii pentru reducerea populatia lumii la o audienta cu privire la controlul populatiei. Interviu aici !

 

 

 

     "Nimeni nu va intra in Noua Ordine Mondiala decat in cazul in care el sau ea va face o promisiune pentru a se inchina lui Lucifer. Nimeni nu va intra in New Age cu exceptia cazului in care el va lua o initiere luciferica. "


      David Spangler, director al Initiativei Planetare, Organizatia Natiunilor Unite si unul din fondatorii curentului New Age !

 

 

 

     "Suprapopularea este in prezent vasta, mult dincolo de capacitatea planetei. Ea nu va raspunde la reducerea viitoare a ratei natalitatii prin metode contraceptive, sterilizare si avort, dar trebuie ca  sa reducem in prezent  cat mai mult populatia. Acest lucru trebuie realizat prin orice mijloace necesare. "


      Initiativa pentru Carta Natiunilor Unite ECO-92 PAMANT

 

 

     "In America de Sud, guvernul Peruan merge din usa in usa facand presiuni asupra femeilor care urmeaza sa fie sterilizate si el e finantat de dolari american pentru a face acest lucru."


      Mark Earley in "The Wrong Kind of Party Christian Post "10/27 2008

 

 

 

     "Femeile in Tarile de Jos, care sunt considerate de catre stat ca sunt  mame improprii ar trebui sa fie condamnate la a lua contraceptive pentru o perioada determinata de doi ani."


     Marjo Van Dijken (autor al proiectului de lege in Tarile de Jos), in http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2008/nov/04/humanrights-women Guardian

 

 

     "Mentinerea umanitatii sub 500 milioane, in echilibru perpetuu cu natura"


      Anonim , citat aflat pe una din pietrele Georgia Guidestones

 

 

 

     "Daca m-as reincarnat, as dori sa revin pe pamant ca un virus ucigas care sa reduca populatia umana." 
      "Cresterea populatiei umane este, probabil, singura si cea mai grava amenintare pe termen lung, pentru supravietuire. Suntem in pragul unui dezastru major in cazul in care aceasta crestere nu este temperata - nu doar pentru lumea naturii, ci si pentru lumea oamenilor. Cu cat sunt mai multe persoane, cu atat mai multe resurse vor consuma, si implicit va fi mai multa poluare ."


     Printul Phillip, sotul reginei Elisabeta, Ducele de Edinburgh, lider al World Wildlife Fund. Clip aici !

 

 

     "Graviditatea ar trebui sa fie o crima pedepsibila impotriva societatii, cu exceptia cazului in care parintii  detin un permis de la guvern. Toti potentialii parinti ar trebui sa fie indemnati la  a folosi produse chimice contraceptive, guvernul furnizand  antidoturi cetatenilor alesi pentru fertilizare.."


      David Brower, directorul executiv Sierra Club

 

 

     "Principiul care sustine vaccinarea obligatorie este suficient de raspandit iar cel de taiere a trompelor uterine ar trebui sa fie la fel."
      "Este mai bine pentru toata lumea, daca in loc de a astepta executarea degeneratilor pentru infractiuni, sau de a-i lasa sa moara de foame in imbecilitatea lor, societatea ii va impiedica, pe cei care sunt in mod vadit inapti, sa continue soiul lor ... Trei generatii de imbecili sunt de ajuns.


      Oliver Wendell Holmes, Curtea Suprema de Justitie, SUA

 

 

     "Sincer am crezut ca la acea data Roe s-a decis si am avut temeri cu privire la cresterea populatiei, in special de crestere in randul populatiilor care nu vrem sa aiba prea multi urmasi."


      Curtea Suprema de Justitie Ruth Bader Ginsburg

 

 

     "Un regim planetar ar trebui sa fie responsabil pentru determinarea populatiei optime in intreaga lume dar si in fiecare regiune si pentru a arbitra diferitele tari in impartirile regionale. Controlul marimii populatiei ar putea sa ramana responsabilitatea fiecarui guvern, dar regimul planetar ar trebui sa aiba puterea de a aplica limitele convenite. "


     John P. Holdren, consultant in stiinta a lui Obama. Articol aici !

 

 

     "Directia pe care o urmeaza Rockefellerii si aliatii lor este de a crea un guvern intr-o lume care combina supercapitalismul si comunismul in acelasi cort, toate aflate sub controlul lor .... Ma refer la o  conspiratie? Da. Si sunt convins ca exista un astfel de complot international in domeniu, aplicat si planificat de mult timp, si care este incredibil de rau in intentie. "


      Congresmanul Larry P. McDonald, 1976, ucis intr-un zbor al Liniilor Aeriene Coreene , doborat de catre Uniunea Sovietica

 

 

     "Astazi lumea are 6.8 miliarde de oameni. Si ar putea creste pana la aproximativ noua miliarde. Acum, daca am face o treaba foarte eficienta cu noile vaccinuri, cu asistenta medicala, cu serviciile de sanatate si control a reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10 sau chiar 15 la suta..!"

 

     - Bill Gates ! Clipul aici !

 

  

 Material primit pe e-mail.

2 commentarii6272 vizualizări02 iulie 2011
rss 2.0
rss 2.0