Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Teorii Vineri 10 Iulie 2020 - 6056 vizitatori azi
Intre Planul Valev si Planul Ontario.

Pentru a-si domina si conduce imperiul comunist Est-European, nu cel intern al republicilor sovietice socialiste din URSS, Moscova actiona pe cinci fronturi (vezi comparativ actiunea Globalistilor de azi):

 1. politic prin comisarii politici ai guvernului comunist al URSS si prin comunistii locali pregatiti in URSS.
 2. Informativ prin structuri locale ale serviciilor de informatii ruse
 3. propagandistic prin sectiile de propaganda ale Partidelor comuniste locale
 4. Militar prin Tratatul de la Varsovia, fondat in 1955 ca o alianta militara de aparare a tarilor comuniste (Albania-retrasa in 1968, Bulgaria, Romania, Ungaria, Cehoslovacia, RDG, Polonia, URSS)- desfiintat in 1991.
 5. economic prin CAER Consiliul de Ajutor Economic Reciproc - fondat in 1949 intre URSS, RDG, Bulgaria, Polonia,Cehoslovacia, Ungaria si Romania - desfiintat in 1991.

Interesul de dominatie al Moscovei era clar. In contextul dezvoltarii economice a tarilor membre CAER si al planurilor comune de dezvoltare, in 1964 se initiaza un proiect de dezvoltare zonala a Dunarii de Jos, initial lansat ca articol cu titlul "Probleme ale dezvoltarii economice a raioanelor dunarene din Romania, Bulgaria si URSS in nr. 2/1964 din "Analele Universitatii din Moscova", apoi numit Planul Valev. Planul cuprindea un teritoriu de 150 000 kmp (sudul Basarabiei si al Ucrainei- 12 000 km2, sud-estul Romaniei -100 000 km2 si nordul Bulgariei -38 000 km2) si o populatie de 12 milioane de locuitori. Directia de dezvoltare era agricultura-energia-transportul iar zona devenea principalul furnizor de produse agricole al CAER si unul din principalii furnizori de petrol, gaze si energie!
Cum acest plan insemna scindarea Romaniei prin dezvoltarea unui interes economico-politic intr-o parte a tarii (Oltenia, Muntenia, Dobrogea si sudul Moldovei), conducerea de atunci a Partidului Comunist si a statului roman l-a respins!
Pentru cei ce stiu situatia economica a Romaniei in 1964 e lesne de observat ca dezvoltarea Romaniei comuniste intre 1964 si 1989 a urmat totusi directia acestui plan (culoarul Dunarii) si domeniile agricultura+energie+transport dar fara pierderea autoritatii statale!
Luati 1989 comparativ cu 1964 agricultura Campiei Romane si a Dobrogei, industria petroliera si energetica, culoarele de transport si principalele orase, Bucuresti, Craiova, Pitesti, Ploiesti, Galati, Braila, Constanta, Tulcea. Aceasta zona a fost dezvoltata preferential!
Ce s-a intamplat dupa 1989 e binecunoscut de toata lumea. Datorita acestor oportunisti si tradatori cocotati in fruntea statului, precum si a colaborarii institutiilor ce in mod normal sunt destinate apararii Romaniei, s-a pierdut decizia economica pe averea construita. Mult mai grav insa e faptul ca s-a pierdut si decizia politica.

Daca totul este spontan (ideea impartirii teritoriale) cum de se mentin actual si culorile hartii vechi?

In noua ordine economico-politica mondiala, construita de adeptii globalizarii, Romania arata asa: 4 macroregiuni cu 8 regiuni de dezvoltare. Perfidia acestui monstruos sistem in atingerea scopului numit distrugerea identitatii, merge de la sintagme gen "dezvoltare durabila" si "sat european" pana la culoare de transport si de dezvoltare. Nu mai exista Transilvania, Maramures, Crisana, Banat,Bucovina, Moldova, Basarabia, Dobrogea, Muntenia, Oltenia iar probabil judetele se vor transforma in microregiuni numite europene!
Intre Planul Valev si Planul Ontario este o singura diferenta. Altii sunt stapanii!
Pentru noi mai este insa o diferenta masiva!
Nu mai exista niciun fel de demnitate nationala sau de stat la nivelul celor ce conduc acest stat numit Romania!
De douazeci de ani noi nu avem un plan de dezvoltare al tarii.
Mai grav insa este faptul ca nu avem un plan de existenta!
Situatia de azi a Romaniei este mult mai grava decat in perioada crizei cehoslovace din august 1968! Situatia Romaniei este mult mai grava decat in 1989-1990. Suntem o tara vanduta de un stat total corupt, condus de o mafie politica in stare de orice mizerie pentru a se mentine la putere!

Trebuie sa ne regasim identitatea! Noi nu mai avem stat reprezentativ ci o sleahta tradatoare si corupta, nu mai avem societate civila, nu mai avem biserica si nici armata, nu mai avem Banca Nationala, nu mai avem justitie, nu mai avem viitor! Politica oficiala in Romania este minciuna! Uitati-va cine conduce Romania, priviti bunastarea familiei prezidentiale in timp ce se fura pensile, cine sunt decidentii, ce ministrii analfabeti avem si ce parlamentari!
Am schimbat stapanii de la est la vest! Sluga insa tot sluga ramane indiferent cui slujeste!

 Mircea Batranu. http://viitorul.wordpress.com/2010/06/21/intre-planul-valev-si-planul-ontario/

 

 

 

 

    "Planul Valev" al  Uniunii  Europene

 de Adrian Majuru

Primul pas al acestui plan a fost distrugerea Iugolsaviei, unde socialismul a dovedit viabilitate, modelul economic titoist armonizandu-se cu forme de capitalism. Sub Tito un milion de sarbi au fost plecati in Germania la munca. Iugoslavia anilor '80 era o mare provocare pentru Europa. Incepuse sa dea randament. Nu avea somaj. Era un model aparte si le statea in gat decidentilor europeni. Cehoslovacia a fost desfacuta pentru a nu fi puternica. Iar acum urmeaza pasul al II-lea al planului: slabirea statelor mici prin imprumutare si creditare. Statele slabe vor trai numai din imprumuturi si nu vor mai reusi sa dea inapoi banii imprumutati. Este o forma de neocolonialism care nu mai este facuta in Africa, ci in buricul Europei. Nu erau aristocratii moldo-valahi, pentru guvernantele britanice, niste "white-niggers", chiar daca plateau bine? Cel putin asa a inregistrat beletristica romaneasca fenomenul.

Revenind la actualitate, cel mai puternic decident al Germaniei, Angela Merkel, a sugerat ca statele slabe economic ale Europei, care nu-si mai pot plati datoriile, sa fie administrate de o putere colectiva a marilor puteri europene, adica aceste tari sa-si piarda independenta economica. Tarile din Balcani, de pilda, vor fi administrate de marile puteri si uite asa Romania se va intoarce la stipulatiile Conventiei de la Paris din 1858. Sau la prevederile Tratatului de pace de la Paris din 1856, care au pus capat razboiului Crimeei. Si tot aceste puteri europene vor dicta ce tip de industrie sa dezvoltam sau mai bine zis sa nu dezvoltam pentru a nu le face concurenta. Vom deveni o masa manevrabila prin angrenajul consumerismului in schimbul libertatii. Proiectia "cordonului sanitar" creat de secolul XX pentru Europa Orientala revine in actualitate. Ce este mai infricosator este ca, si din perspectiva ruseasca, aceasta parte de Europa nu semnifica altceva decat un spatiu de protectie si de filtru sanitar. CAER si Tratatul de la Varsovia nu au reprezentat altceva.

De peste doua sute de ani substanta economica si biologica a poporului roman a fost serios amenintata atat de razboaiele mondiale cu extensiile lor ideologice, cat mai ales de razmeritele interne - "factiuni politicastre ambitioase aflate la remorca sau in solda directa si deseori - indirecta a marilor puteri". Si aceasta se intampla pentru ca broscoiul politic roman se umfla pentru a ajunge boul din fabula nemuritoare, neavand remuscari ca-i piere astfel poporul, pe care vrea sa-l reprezinte. Dar si poporul sta si priveste inacceptabil de pasiv la propria-i moarte, desi in fata lui calaii ranjesc satisfacut.

Tarile care nu vor fi in stare sa-si plateasca creditele, si neavand o economie fezabila, vor ajunge sa plateasca in natura: grecii cu insulele, bulgarii cu litoralul iar noi cu Delta Dunarii si Muntii Carpati. Nu demult, Dan Voiculescu insista sa concesionam Delta Dunarii strainilor, pe o suma derizorie, pentru a scoate, chipurile, Romania din criza. Broscoiul politic isi calculase probabil comisionul suculent. Prin alte culturi astfel de broscoi politici sunt spanzurati in copaci.

In momentul de fata, ne place sau nu, Romania are un satut de semi-colonie iar broscoii politici se fac ca nu inteleg. Ce este semi-colonia? Semi-colonia inseamna "cvasi-autonomie politica si depedenta economica". In cazul Rompetrol de pilda, statul roman nu a reusit sa devina actionar majoritar in ciuda nerespectarii termenilor contractuali de catre investitorii kazahi. Si este o batalie pierduta, tipica pentru statutul de semi-colonie. Pentru ca o tara sa nu fie in dependenta de capitalul strain, "trebuie ca procentul de investitii in industrie si banca sa fie trecut de 50%. Dupa cum intr-o intreprindere sau intr-o banca un capitalist nu poate dicta daca nu are un pachet de actiuni de minimum 51%, tot astfel si o tara nu poate fi considerata ca iesita din starea de semi-colonialitate daca nu are un capital bancaro-industrial autonom"

 

 

UE am vrut, UE luam. Zilnic

Daca pina acum citiva ani, orice lege prin care unii doreau sa-si traga niste parandaraturi era promovata cu sintagma "asa ne cere UE", de citiva ani, de cind am intrat in Uniune, toate aberatiile sint justificate simplu - "ca sa iesim din criza".

Aceste justificari "de serviciu" au fost folosite la implementarea tuturor magariilor posibile si imposibile.

Cine le orchestreaza? Politicienii? Nu, ei sunt doar niste pirghii, sunt mecanismele prin care sunt miscate lucrurile. Mogulii? Nu mogulii nostri, in nici un caz, care sunt folositi doar pe post de sperietoare. Beneficiarii tuturor acestor schimbari si reforme se tin la umbra si nu apar in spatiul public.

Ei sunt cei care doresc paminturi dar fara a fi dispusi sa plateasca prea mult pentru ele. La naiba, doar sunt oameni de afaceri. Si au ajuns la concluzia ca Romania e numai buna sa devina o tara agricola. Iar romanii aplauda acest nou Plan Valev dupa ce, in anii ’50 au respins violent proiectul URSS prin care Romania urma sa devina o tara preponderent agrara.

Si cei care doresc paminturile le vor avea ajutati de politicieni si de imbecilii care aplauda legea care va amenda taranii care nu-si cultiva paminturile. Numai idiotii cred ca paminturile nu se cultiva de lene; in satul romanesc lipseste forta de munca valida si lipseste capitalul. Cei care ar fi putut munci au plecat sa o faca pe bani adevarati in strainatate. Cit despre banii necesari infiintarii unei culturi… Dumnezeu cu mila.

Dar, gata! Prin bunavointa Guvernului si a Partidului, in curind paminturile vor fi scoase la vinzare de taranii care nu vor avea de unde sa plateasca taxa pentru faptul ca n-au bani sa-l cultive. Iar cei care isi doresc paminturile le vor avea ieftin.

                                         INTREBARI  CARE  NU  S-AU  PUS

                             ( si la care nu se va raspunde daca se vor pune )

 1. Pe cine slujeste BASESCU si BOC ?
 2. Cum se poate accepta ideea "raspunderii " legislative pentru o lege organica?
 3. Cum i-a venit ideea reorganizarii teritoriale lui Basescu in mod brusc, instantaneu ?
 4. Cine a redesenat actuala harta de reorganizare ?
 5. De ce nu s-au facut publice motivele reorganizarii si specificarea publica a celor ce a cerut-o  sau impus-o?
 6. Daca pentru reorganizarea BUCURESTIULUI se punea problema unui referendum, la nivel de ROMANIA cum se poate realiza reorganizarea teritoriala printr-o asumare de raspundere?
 7. Asumarea de raspundere pentru o situatie de termen lung, nu seamana a dictatura?
 8. De ce "OPOZITIA" nu a criticat ideea si s-a apucat sa realizeze planuri de reorganizare? Deci accepta ieea?
 9. De ce BASESCU nu este suspendat pentru tradarea INTERESULUI NATIONAL?

10. Dupa reorganizare urmeaza DIVIZAREA conform planului initial?

11. BASESCU este K.G.B.-ist sau mason ( de ce culoare ) ?

12. In aceasta intentie indecenta ce implicare are UDMR-ul sau UNGARIA mica?

 

 

 

Material primit pe e-mail.

3 commentarii4984 vizualizări17 iulie 2011
rss 2.0
rss 2.0