Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Teorii Luni 10 August 2020 - 14600 vizitatori azi
ELENIN.

Cititi pe internet despre cometa ELENIN. Nimeni nu vorbeste nimic dar se pare ca treaba este foarte serioasa. Se pare ca nu este o cometa ci o planeta in toata regula,de foarte mari dimensiuni, cu o orbita eliptica, ce o intersecteaza pe cea a Pamantului. S-au facut calcule matematice si s-a ajuns la concluzia ca la fiecare mare cutremur din Noua Zeelanda, Chile si Japonia, ELENIN s-a situat pe aceeasi axa cu PAMANTUL si SOARELE, ea fiind la distanta de aproximativ 600 mil km fata de pamant la primele doua cutremure si la aprox. 200 mil km fata de Pamant la cutremurul din Japonia.
Pe 27 septembrie are loc o noua aliniere, insa de data aceasta ELENIN va fi la aproximativ 30 mil. km fata de Pamant, adica mai aproape decat Marte si se va interpune intre Pamant si Soare. Datorita dimensiunilor gigantice, ea va genera o eclipsa totala de soare tinand 3 zile calendaristice si se asteapta sa fie influente fara precedent din punct de vedere gravitational.
Deja la noi se inregistreaza cutremure in fiecare zi, in toate zonele tarii, am primit azi de la stirile PROTV ca este la Marea Neagra un fenomen fara precedent, in sensul ca marea s-a retras cu 16 m , exact ca in cazul unei maree oceanice, insa problema este ca nu revine la loc, asa cum se intampla in cazul mareelor .
Probabil vom auzi din ce in ce mai des despre tot felul de alte fenomene ciudate.

La o conferinta organizata de ORPFEU 2000 au fost invitate mai multe persoane care stiau destul de multe despre asta. Printre ei era si un inginer constructor, care prin 1991 a avut probleme grave de sanatate si in cautarea unui tratament a ajuns in India . De atunci pana in prezent, a stat mai mult in Tibet decat in Romania .
El a spus la aceasta conferinta ca nu vrea sa sperie pe nimeni, insa vrea sa ne transmita ca stie 100% sigur, ca incepand cu sfarsitul lunii septembrie vor incepe mari transformari.
Ne-a transmis noua si ne-a rugat sa spunem la cati mai multi oameni ca este necesar, pentru orice eventualitate, sa facem rezerve de macar 200 de l de apa, zahar, sare si conserve. ?????
Ne-a atras atentia ca NASA si-a adus toti astronautii la sol, ca Obama si-a anuntat pe 27 septembrie vizita la Aeroportul din Denver, insa este lucru stiut ca sub aeroport sunt construite cele mai mari buncare ale americanilor. Nu se face deocamdata mai nimic public despre acest lucru pentru a nu se crea panica in randul populatiei.

 

Material primit pe e-mail.

6 commentarii2884 vizualizări15 septembrie 2011
[ Închide secţiunea de comentarii ]

sandu
30 Septembrie 2011 - 18:37

Mare ie gradina lui dumnezeu !!!!!!!!!!!!!!!!

florin
28 Septembrie 2011 - 19:58

suntetitembeli!!!

bundu
17 Septembrie 2011 - 17:04

'om trai si 'om vedea(nu ca ala din Braila)

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0