Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Teorii Joi 16 Iulie 2020 - 19500 vizitatori azi
China avertizeaza Rusia.....

Oare asa o fi? China avertizeaza Rusia ca americanii pregatesc un "mare eveniment" in 2012. Un nou raport socant al Serviciului Federal de Securitate rus (FSB), privind intalnirea premierului Putin de saptamana trecuta, cu unul din liderii militari de top ai Chinei, avertizeaza ca Statele Unite si aliatii sai occidentali sunt in "pregatire activa" pentru declansarea unei serii de evenimente catastrofale in cursul anului urmator, destinate sa arunce lumea in haos, sperand prin aceasta sa restaureze ordinea economica si sociala pe planeta.

Conform acestui raport FSB, Ministerul Chinez al Securitatii Statului (MSS) a primit elementele acestui complot masiv de la un fost mercenar "Blackwater" numit Bryan Underwood, care a lucrat ca agent de securitate la un consulat american din China si care a crezut ca oferind aceste informatii Chinei si Rusiei ar putea ajuta la evitarea unei "apocalipse".

Underwood a fost ulterior arestat de catre Biroul Federal de Investigatii american (FBI), care a declarat in raportul arestarii lui ca: "Potrivit rechizitoriului subsecvent, intre 1 martie 2011 si 05 august 2011, Underwood, cu buna stiinta si in mod ilegal, a incercat sa transmita fotografii si alte informatii referitoare la apararea nationala unor reprezentanti ai Republicii Populare Chineze (RPC), cu intentia si motivul de a crede ca aceste materiale ar putea fi folosite in prejudiciul Statelor Unite si in avantajul unei natiuni straine."

Surse chineze de informatii mentionate in acest raport par sa verifice temerile lui Underwood prin observatia ca peste 1.000 de documente si fotografii top-secrete din SUA, obtinute de acestea, arata un guvern american "sub asediu" din cauza multiplelor amenintari, de care acesta se teme ca se vor raspandi, provocand declansarea unui "haos fara precedent" dupa care "ordinea normala" nu va mai putea fi restabilita niciodata.

Aceste temeri ale SUA fata de un "haos fara precedent", par a fi bine fondate, avand in vedere ca protestele masive ce se raspandesc in jurul lumii, ca urmare a prabisirii economice globale, au lovit America cu peste 700 de arestari raportate duminica in New York si tulburari raspandindu-se in continuare acum pe intreg teritoriul Statelor Unite.

Chiar mai rau, acest raport arata faptul ca guvernul Statelor Unite este, de asemenea, "ingrozit" de noi rapoarte care descriu "pierderea fara precedent" a stratului de ozon protector al Pamantului deasupra regiunii arctice, care nu prezinta semne de atenuare si este in continuare de asteptat sa provoace cataclisme climatice chiar mai grave, intr-o lume care abia isi mai poate sustine echilibrul in urma catastrofelor naturale istorice pe care le-a experimentat deja in acest an si care sunt cele mai costisitoare din istorie.

In vreme ce o revolutie populara a ajuns acum pe tarmurile americane, ca urmare a "apocalipsei financiare globale" de neoprit, care va face sa dispara economiile a milioane de oameni, si in timp ce ecosistemele lumii noastre sunt de asemenea in curs de schimbari masive, acest raport detaliaza un complot insidios al guvernului SUA de "gestiune si control" a acestor multe dezastre, prin care el si aliatii sai sunt fata in fata cu adoptarea unui "genocid in masa", folosit ca mijloc de sustinere a supravietuirii lor.

De fapt, unul din documentele cele mai terifiante oferite de Underwood serviciului MSS al Chinei contine detalii despre modul in care Agentia Centrala de Informatii (CIA), prin intermediul retelei teroriste Haqqani din Pakistan, a lansat un bio-atac fara precedent folosind virusul "febrei Dengue" pe care americanii planuiesc sa il "modifice" si apoi sa il lanseze asupra propriei populatii.

In primavara si vara anului 1981, Cuba a cunoscut o epidemie severa de febra hemoragica Dengue. Intre lunile mai si octombrie 1981, natiunea din insula a inregistrat 158
??de decese legate de febra Dengue, cu aproximativ 75.000 de cazuri de infectii raportate.

La apogeul epidemiei, peste 10.000 de oameni (pe zi) au fost gasiti infectati si 116.150 au fost spitalizati. In acelasi timp, in timpul epidemiei din 1981, se crede ca au fost efectuate impotriva insulei atacuri biologice sub acoperire asupra rezidentilor din Cuba si culturilor agricole, de catre agenti CIA si raiduri aeriene militare.

Deosebit de daunatoare pentru natiune a fost si o epidemie grava de gripa porcina, pe care Fidel Castro o atribuie CIA. Cercetatorul american William H. Schaap, editor al revistei "Covert Action", sustine ca epidemia de febra Dengue din Cuba a fost rezultatul activitatilor CIA.

In 1982, mass-media sovietice de atunci au raportat faptul ca CIA a trimis agenti operativi in Afganistan din Pakistan pentru a lansa o epidemie de febra Dengue. Sovieticii de atunci au sustinut ca agentii CIA s-au prezentat in calitate de activisti in lupta contra malariei, dar, in realitate, au raspandit tantari infectati cu febra Dengue. CIA a negat acuzatiile. In 1985 si 1986, autoritatile din Nicaragua au acuzat CIA ca au creat un focar de febra Dengue masiv care a infectat mii de persoane in aceasta tara .

Pentru oricine pune la indoiala cruzimea Statelor Unite, trebuie doar sa se uite la evenimentele de saptamana trecuta, cand s-a vazut, pentru prima data in istoria lor, cum presedintele a dispus asasinarea a doi cetateni americani, fara dovezi sau proces. Numai "dovezile secrete", pe care guvernul american a spus ca le-a avut, dar nu doreste sa le dezvaluie, au fost folosite pentru a justifica aceste crime sustinute de stat, o actiune despre care candidatul la presedintia SUA, Ron Paul a avertizat ieri ca poate fi o infractiune pasibila de pedeapsa.

Este, de asemenea, demn de remarcat faptul ca in acest moment Statele Unite, marete odata, au coborat atat de mult in abisul tiraniei incat au toata puterea din lume, dar au eliminat procesele pentru acei cetateni condamnati pentru crime si, in conformitate cu Baroul Avocatilor din New York, au infiintat un sistem de gulag care, in afara de faptul ca retine mai multi prizonieri decat orice alta natiune din lume, tortureaza in prezent peste 80.000 dintre ei, incalcand flagrant toate legile internationale si umanitare, fapt pentru care astazi, peste 12.000 de prizonieri din SUA se afla in greva foamei, in semn de protest impotriva abuzului la care sunt supusi.

Mai exact, "evenimentele catastrofice", dezvaluite serviciului secret chinez MSS de catre Underwood, planurile SUA, nu numai impotriva propriului popor, dar si intregii lumi de asemenea - acest raport FSB avertizeaza - sunt centrate pe crearea conditiilor necesare pentru un razboi global total, care include:

1) Implozia deliberata a economiilor, atat din
??SUA cat si din UE, cu scopul de a distruge sistemul financiar global, care functioneaza de la incheierea celui de-al Doilea Razboi Mondial;

2) Lansarea unui razboi conventional masiv de catre SUA si UE pe continentele nord-american, african si asiatic pentru a include Orientul Mijlociu;.

3) In timpul acestui razboi total, eliberarea intentionata a agentilor de razboi biologic meniti sa omoare milioane de oameni, daca nu miliarde, de civili nevinovati;

4) La apogeul acestui razboi, Statele Unite si aliatii sai vor face un apel pentru pace si pentru o noua ordine globala, care urmeaza sa fie stabilita in scopul de a preveni distrugerea totala a planetei noastre.

Importanta de mentionat, in legatura cu afirmatiile ingrozitoare facute in acest raport al FSB, este confirmarea acestora de catre World Net Daily (WND) News Service, care, in articolul lor intitulat "SUA se pregatesc pentru un razboi ‚tanc pe tanc’", au citat o sursa confidentiala din cadrul Departamentului Apararii al SUA (DOD), care ii avertizeaza ca America este in prezent in curs de pregatire pentru declansarea unui razboi conventional masiv. Si, dupa cum WND citeaza direct sursa lor din DOD, aceasta a indicat ca miza este "altceva" si avertizeaza ca intregul sistem militar al SUA "se asteapta la ceva conventional si mare, care va veni pe conducta relativ repede."

Asa cum am mentionat in raportul nostru din 16 septembrie, intitulat "Concentrarea masiva de trupe americane la granita mexicana alimenteaza teama unei invazii", componenta nord-americana a acestui masiv razboi conventional, planificata de catre SUA, va implica invazia Mexicului, Americii Centrale si Americii de Sud, pentru a asigura americanilor vastele resurse energetice si minerale din aceasta regiune.

Componenta din Asia si Orientul Mijlociu a acestui amplu nou razboi american va implica o invazie terestra masiva a natiunii pakistaneze, inarmata nuclear, si care, conform ultimelor rapoarte, este deja angajata intr-un schimb de focuri cu trupele americane. [Nota: La umilirea Pakistanului de catre SUA se adauga si arestarea lunile trecute a agentului CIA Raymond Davis, pe care pakistanezii au fost obligati sa-l elibereze sub amenintarea invaziei]

Acest raport FSB detaliaza in continuare planul american de a "angaja pe deplin" China in acest razboi, deoarece aceasta va veni, fara indoiala, in apararea Pakistanului. Dar nu numai sa invinga China este scopul american, ci si de a obtine pentru sine resursele vitale de energie din Marea Chinei de Sud, in legatura cu care, saptamana trecuta, ziarul oficial al Partidului Comunist Chinez a avertizat ca vor merge la razboi pentru a le apara.

In ceea ce priveste complotul Statelor Unite de a distruge atat economia lor cat si cea din UE, cufundand astfel lumea in cea mai mare depresiune economica din istorie, este acum, mai mult ca sigur, ca, pe langa colapsul economic al Europei, China a emis un ultimatum catre SUA conform caruia, cu exceptia cazului in care actiunile lor se vor schimba, un razboi comercial masiv intre cele doua puteri va fi garantat.

Important de mentionat este faptul ca acest viitor razboi comercial si depresia economica globala au fost anuntate de mult timp si sunt o repetare aproape exacta a actiunilor intreprinse de catre SUA, care au condus la al Doilea Razboi Mondial.

Chiar mai important de retinut este faptul ca razboiul este o parte esentiala a sistemului economic capitalist din Statele Unite si a fost facut "politica oficiala" de catre Consiliul National de Securitate American intr-un document top-secret, denumit NSC-68 in 1950, care a transformat in mod radical Statele Unite ale Americii intr-o "societate militara totala."

Teorii ale keynesianismului militar, precum si complexul militar-industrial, codificat de NSC-68 au devenit populare dupa al Doilea Razboi Mondial, probabil dintr-un motiv bun. Perspectiva demobilizarii militare, in special in Statele Unite, parea alarmanta. Elita americana si-a amintit viu cum cresterea cheltuielilor militare a scos lumea din Marea Depresie, si se temea ca scaderea bugetelor militare ar putea inversa acest proces. In cazul in care asta s-ar fi intamplat, asteptarile ar fi fost ca afacerile sa se poticneasca, somajul sa creasca si legitimitatea capitalismului pietei libere ar fi fost pus din nou in discutie.

Si unde se gasea America la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial se gaseste din nou acum. Si, inca o data, apelul la un razboi masiv se aude din nou in "tara celor liberi, caminul celor curajosi", asa cum influentul consilier al lui Obama si laureat al Premiului Nobel, economistul Paul Krugman a afirmat atat de bine saptamana trecuta, "Ceea ce avem nevoie este de fapt echivalentul financiar al razboiului. Ce a adus de fapt la sfarsitul Marii Depresiuni a fost programul enorm de cheltuieli publice cunoscut altfel sub numele de al Doilea Razboi Mondial. "

Pentru oricine, echivalarea celui de-al Doilea Razboi Mondial si sutele sale milioane de victime ca fiind nimic mai mult decat un "program enorm de cheltuieli publice", arata dincolo de orice indoiala cat de periculoase sunt aceste elite occidentale pentru intreaga noastra planeta si brutalele cai pe care ele vor merge, pentru a-si asigura supravietuirea.

Cronologia exacta a evenimentelor planificate de catre SUA si UE pentru lansarea mega complotului lor de a domina lumea prin distrugerea si apoi refacerea ei, nu o cunoastem. Ceea ce cunoastem, totusi, este ca evenimentele vor veni mai degraba curand, decat mai tarziu, luand pe multi prin surprindere, cu exceptia celor care stiu cum sa tina seama de "semnele anotimpurilor."

 

 

Material primit pe e-mail.

Se pare ca sursa este: dantanasescu.ro/2011/10/04/china-avertizeaza-rusia-ca-americanii-pregatesc-un-mare-eveniment-in-2012.html

4 commentarii3752 vizualizări29 octombrie 2011
rss 2.0
rss 2.0