Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Teorii Miercuri 17 Aprilie 2024 - 14587
Cateva informatii despre presedintele Poloniei decedat in "accident" .

 Cateva informatii despre fostul presedinte al Poloniei - Lech Aleksander Kaczynski,  decedat in "accident" :

  • a fost un anti-comunist si un EURO-SCEPTIC declarat (a amanat pe termen nelimitat perspectiva aderarii la zona euro, s-a opus  tratatului Uniunii Europene,
    a tinut Europa in sah, amenintand mult timp ca nu va semna Tratatul de la Lisabona, a sustinut cu fermitate pozitii ale Poloniei ce erau in defavoarea marilor puteri europene.
  • a facut din Polonia singura tara din Est care a scapat de recesiune rezistand foarte bine crizei economice (Polonia chiar a avut crestere eceonomica in aceasta perioada)

http://www.zf. ro/business- international/ miracolul- polonez-continua -crestere- economica- de-1-7-5454396/

 

  • a vrut o Polonie INDEPENDENTA si puternica
  • a refuzat scutul anti-racheta american
  • a refuzat de curand un imprumut de la FMI
  • a fost un om credincios, un practicant si un aparator al valorior crestine, sfidand deciziile CEDO privind scoaterea cricifixelor din scoli

(http://www.realitat ea.net/presedint ele-poloniei- exclude-scoatere a-crucifixelor- din-scolile- publice_662622. html)

 

 

www.davidduke. com/general/ was-polish- president- murdered- in-staged- plane-crash_ 17538.html

 

 

 

  Presedintele polonez ucis intr-un inscenat accident aviatic?

 Evreii au fost suparati pentru ca presedintele Kaczynski a avut "Anti-semiti" in coalitia sa de guvernamant


De James Buchanan

 Criminalul numarul unu, Franklin Delano Roosevelt a spus odata: "In politica, nimic nu se intampla accidental. Daca se intampla, puteti paria ca a fost planificat sa aiba loc in acest fel.." Deci ce spui atunci cand o buna parte a unui guvern european este stearsa intr-un singur accident de avion?

 

Zborurile comerciale aterizeaza pe vreme rea tot timpul. Mii de avioane aterizeaza peste tot in lume in conditii de siguranta in conditii de vizibilitate redusa, dar acest avion cu presedintele polonez si mai multi inalti oficiali polonezi se loveste de pamant. Fiti foarte suspiciosi fata de mass-media care incearca sa dea vina pe starea vremii sau pe pilot.

 

Va amintiti de Secretarul de Comert al lui Bill Clinton, Ron Brown? El a fost investigat pentru frauda in finantarea campaniei. El a murit intr-un accident de avion extrem de convenabil langa aeroportul din Dubrovnik  la scurt timp dupa ce Clinton amenintase ca nu se va duce la fund pentru acele acuzatii de frauda singur. S-a suspectat ca un fals semnal al unui far de aterizare a fost pus pe unele dealuri din apropiere, provocand prabusirea Air Force 2 pe aceste dealuri pe timp cu vizibilitate redusa. O prezentare detaliata a circumstantelor suspecte  care inconjura moartea lui Ron Brown poate fi citita aici.

 

Ori de cate ori politicienii mor "accidental", este bine sa studiezi pentru a vedea daca politicienii decedati au facut ceva care i-ar fi putut infuria pe evrei sau Noua Ordine Mondiala, care in Europa se prezinta sub forma Uniunii Europene (UE), ale carei principale obiective includ fortarea tuturor natiunilor europene aflate sub controlul sau sa aiba o moneda unica si permiterea afluxului nelimitat de imigranti din Lumea a Treia.

 

Darile de seama despre siguranta avionului Tupolev-154 au fost cercetate, dar aproape toate accidentele au avut loc cu avioane apartinand companiilor aeriene din Lumea a Treia sau in regiuni indepartate ale Siberiei. Prima pierdere a unui avion Tu-154 operat de catre Polonia a fost cel in care presedintele polonez si o buna parte din guvernul polonez s-au aflat. Acest TU-154  este acelasi avion care a suferit o inspectia majora si modernizare in decembrie 2009.

 

Un articol nota "Intr-unul din acele rare momente de unitate, Banca Nationala a Poloniei si guvernul polonez au convenit asupra necesitatii de a slabi zlotul polonez, care in ultimele saptamani, si-a revenit aproape de puterea din pre-criza. Taria monedei este vazuta acum ca o posibila amenintare la redresare economica. Dupa mai multe interventii verbale in ultimele zile, banca centrala a intervenit cu bani reali vineri, pentru prima data in mai mult de un deceniu. Banca a facut acest lucru ca urmare a avertismentelor sale, de joi, cand a spus ca este " tehnologic si psihologic "pregatita sa intre pe piata valutara pentru a preveni " consolidarea excesiva a zlotului polonez. " Oficiali ai Guvernului, de asemenea, au declarat la inceputul saptamanii trecute ca "zlotul puternic" este daunator cresterii economice si, dupa interventia de vineri, au declarat ca au sprijinit deplin mutarea bancii centrale.  In miscarea pentru a slabi zlotul polonez, conducerea Poloniei a plasat interesele poporului din Polonia inaintea intereselor colectivului european cunoscut sub numele de Uniunea Europeana. Apoi, a doua zi, presedintele Poloniei moare intr-un accident de avion, impreuna cu numerosi alti lideri de top, inclusiv presedintele Bancii Nationale. "

 

Excursia la Smolensk  era pentru a onora memoria prizonierilor de razboi polonezi ucisi de comunisti in timpul celui de al doilea Razboi Mondial. Evreii nu acepta nici o " concurenta " la Holocaustul lor. Evreii vor sa pretinda ca sunt victime finale ale lumii si ca ei merita simpatia vesnica a lumii, care include invariabil o interdictie cu privire la orice critica cu privire la evrei sau Israel . Kaczynski nu a adus in prim-plan doar o crima in masa facuta de catre comunisti; el a pus in lumina reflectoarelor o crima in masa facuta de evreii comunisti. Evreii au jucat un rol cheie in comunism si evreii au fost adesea comisarii care au impuscat  disidentii fara aparare si prizonierii de razboi. Presedintele Kaczynski a promis ca-i va urmari pe ucigasii comunisti, care au ucis polonezi in timpul lungii ocupatii comuniste. Multi dintre acei criminali de razboi au fost evrei, dintre care unii inca traiesc in Israel sau in Statele Unite.

 

Curios, prim-ministrul polonez (in exil), in 1943 a fost ucis intr-un suspect accident de avion dupa ce a aflat de uciderea comunista in masa de la Katyn si a inceput sa nasca ingrijorari in privinta faptului ca ameninta alianta dintre comunisti si capitalisti. Intre timp, trupele poloneze au luptat pe frontul de Vest pentru Aliati. Natiunea din Polonia a fost complet vanduta de catre FDR( Franklin D. Roosevelt) si Churchill la Yalta catre o nedeterminata ocupatie a acelorasi comunisti, care ucisesera in masa prizonierii polonezi.

 

Un articol din Jewish Telegraph spune"Evreii amestecati in [alegerea] noului lider polonez. Noul presedinte al Poloniei a fost ales cu sprijinul suporterilor anti-semiti Dar nu toti oficialii polonezi evrei cred ca Lech Kaczynski, care se va instala in decembrie, ar trebui sa fie criticat datorita tovarasilor sai extremisti, avand in vedere in special palmaresul sau in problemele evreiesti. Kaczynski, fostul primar al Varsoviei, a fost ales luna trecuta pentru a-l inlocui pe presedintele Aleksander Kwasniewski. Impiedicat sa candideze din nou in Polonia datorita legii electorale, Kwasniewski este popular evreilor din interiorul si din afara Poloniei. Viitorul presedinte, de religie catolica si orientat spre Partidul Dreptatii, va conduce Polonia in coalitie cu doua partide extremiste, [ partidul]Auto- Apararii si Liga Familiilor Poloneze, " ai caror membri si-au exprimat frecvent sentimentele lor anti-semite", conform Institutului Stephen Roth din cadrul Universitatii din Tel Aviv, care monitorizeaza atitudinile din intreaga lume fata de evrei . "

 

 

 

 

 

 

 

Material primit pe e-mail.

0 comentarii3024 vizualizări16 noiembrie 2011




rss 2.0
rss 2.0