Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Teorii Vineri 03 Iulie 2020 - 14814 vizitatori azi
De ce se petrec unele lucruri in aceste zile?

Romania si Letonia par a fi experimente controlate ale teoriei politicii dure de austeritate a clicii iluminatilor, cazul Romaniei fiind relevant pentru o eventuala introducere a unor masuri mai severe de ajustare in Portugalia sau Grecia, potrivit unui comentariu in cotidianul britanic Financial Times (FT).

Anii trecuti, guvernul roman a adoptat masuri de austeritate care, constient sau nu, au copiat modelul Letoniei. Letonia si Romania sunt singurele state membre ale Uniunii Europene care au scazut simultan salariile cu aproximativ 30%, au majorat TVA si au redus numarul angajatilor din sectorul public cu circa 20%.

Astfel, atat Romania, cat si Letonia par a fi experimente controlate de clica masonica pentru ipoteza ca beneficiile unor politici indraznete de austeritate vor fi mai mari, intotdeauna, decat impactul negativ al declinului veniturilor din taxe, la care reducerile de cheltuieli au contribuit in prima faza, afirma Cornel Ban, doctor in relatii internationale si politici comparate la Universitatea din Maryland, SUA.

Putem spune ca, in prezent, asistam la implementarea planului de creare a Noii Ordini Mondiale, in care un grup elitist exclusivist va controla toate centrele de putere: executiv, legislativ si financiar. Daca, pana acum, au stat in umbra, acum ies la lumina. A trecut vremea discutiilor si se trece la implementarea planurilor discutate in spatele usilor inchise. se dovedeste astfel ca teoriile conspirationiste nu sunt doar teorii.

A picat guvernul Greciei condus de un reprezentant al dinastiei Papandreou si guvernul Italiei condus de Silvio Berlusconi. Greseala fatala a lui Papandreou a fost ca a indraznit sa propuna un referendum care sa gireze (sau nu) planul de asa-zisa salvare de la faliment a Greciei. Imediat a fost redus la tacere si dat la o parte. In locul lui a fost numit Lucas Papademos, fost vicepresedinte al Bancii Centrale Europene, membru al Comisiei Trilaterale.

In Italia Berlusconi si a dat demisia si. In locul lui a fost numit Mario Monti, presedintele sectiunii europene a Comisiei Trilaterale si membru al Grupului Bilderberg.

Avand in vedere ca noua garda guvernamentala din Italia si Grecia este compusa din fosti guvernatori ai bancilor "nationale", care sunt, deloc intamplator, cu totii, si membri de seama trilaterali si bilderbergi, e foarte posibil sa vedem si la noi in tara o astfel de intronizare oficializata a acestor grupari: fie prin Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, fie prin Mihai Tanasescu, devenit omul FMI. in urma provocarilor si isteriiei mass mediei referitor la proteste "tinta" ar fi Isarescu, mai activ si mai vocal in spatiul public decat de obicei, si sustinator fervent al agendelor euro-globaliste de insclavizare economica a Romaniei si de experimentare a proiectelor economice maltusianiste. Daca tot este insusi presedintele UE, un ilustru membru Bilderberg, atunci de ce sa nu fie trimisi peste tot, in capul treburilor, agentii de baza ai retelei oculte?

Mesajul implicit este foarte clar: mai putina libertate, mai mult autoritarism tehnocratic de factura europeana (intelegand prin asta si ideologia si oamenii Bilderberg/Comisia Trilaterala), mai multa austeritate pentru oameni.

Asistam se pare, la inceputul unui "val" de "revolutii" tehnocratice, soft in tarile europene (atentie romania si ungaria)afectate de "criza" special planificata, unde, atunci cand se atinge momentul de varf al crizei, este inlocuita elita politica aleasa (macar formal si de fatada) asa zis democratic, dar lasata sa se compromita la maximum sai sa magnetizeze tot capitalul posibil de ura a populatiei, cu… salvatori "tehnocrati", in esenta trans-nationali. Inlocuiti pur si simplu la ordin, la modul direct si imediat, de catre noul "politbirou" de la  Bruxelles sau, mai bine zis, de la centrele de comanda clicii masonice.

E usor de inchipuit cum va fi  poate  prostita si opinia publica de la noi, prin aducerea lui Isarescu in prim plan, ca un fel de solutie de urgenta de tip european pentru scoaterea tarii din impas

. Va veni si acel moment, in care insesi natiunile vor vota delegarea de suveranitate catre o conducere centrala europeana. De altfel, acesta este intreg sensul procesului de revolta actual, care in prezent se afla la etapa tehnocratismului autoritar: conditionarea opiniilor publice nationale catre acceptarea solutiei europene. Votul pentru Europa este adevarata revolutie ce se coace in culisele bilderbergilor.

Cit despre manifestatiile aparute si sustinute din umbra de servicii nu libertatea adevarata se doreste, de vreme ce acestia sunt oamenii lor, masa lor de manevra, pregatita si antrenata anume pt aceste ocazii de catre servicii. Iar acum se lucreaza si propaganda media, la inocularea inocentei "suporterilor" si a "nediferentierii" intre protestatari, a prezentarii intr-o lumina roz, idilica, de grupare… . Cel putin o parte din cei de la Realitatea TV , Antena 3, B1Tv, RTV, etc asta vor sa induca. Mega-manipularea pusa la cale acolo cu concursul celor de la TV, unii din interes (complici), iar altii, din prostie (cei din studio, dati pe spate si cazuti in extaz in fata securistilor tineri - "ultrasi" doxati, cu facultate si cu retorica de sefi de ONG, nu de galerie! - deghizati in… lideri ai galeriilor infratite vorbeau doct despre… punctul 8 al Proclamatiei de la Timisoara, despre investitiile in educatie si sanatate )) Si care veneau la TV, sa anunte ca oamenii lor… se retrag de la proteste (!), taman cu 10 minute inainte sa inceapa provocarile, ca sa aiba alibi-ul pregatit! A fost o lectie LIVE de inscenare perfecta si prostire in fata!

De fapt acum in piata universitatii este un EXPERIMENT..............

PENTRU CA Adevaratul MARE PERICOL si cursa in care cad inclusiv patriotii sinceri:

"SA VINA UN GUVERN DE TEHNOCRATI, EUROPEAN SAU MONDIAL SA NE SCAPE DE BASESCU!…

E necesar, e moral, e vital sa doresti caderea lui Basescu: mai mult: e "racoritor" ptr unii, e descatusant sa strigi Jos Basescu, dar… sa privim si mai departe...ceeea ce se doreste de fapt

CE CALCULE S-AU FACUT PTR ROMANIA SI CE SE DORESTE DE FAPT CU ACEST EXPERIMENT!!!

E cu neputinta sa ne inchipuim ca "opozitia", "disidenta" si "revoltele" de ordin colectiv, mai ales cand iau o forma foarte explicita, publica, galagioasa, ostentativa si cu impact popular, de succes la mase, cand contin chemarea clara de inregimentare disciplinata, cand se contureaza ideologic si devin niste fenomene de o forta si de o influenta redutabila ar fi lasate sa se nasca si sa se dezvolte liber, de capul lor… Dintotdeauna aceste structuri au apelat la diversiuni. Diavolul insusi este Marele Diversionist al Istoriei. Sa ne imbatam deci cu amagirea ca de aceasta data ne-a uitat si ca nu va mai sti sa ia chipul "binelui", tocmai acum cand, dupa atata amar de vreme, si el, si fortele omenesti care ii slujesc, au capatat o experienta uriasa, s-au iscusit si s-au rafinat pana la nivele de neimaginat?!

Este putin probabil ca totul sa fie intamplator si este foarte primejdios sa te arunci si sa musti momeala de a re actiona spontan, reflex, revoltat si disperat, dupa cum esti provocat sa o faci, si de a te duce rapid dupa aceia care iti ofera, suspect de generos, planuri si trasee de salvare foarte lumesti, care iti reduc anxietatea si iti hranesc dependenta psihologica, care stiu sa-ti vanda iluzia ca esti "pe maini bune", ca nu mai esti singur si vulnerabil in fata asaltului generalizat si dezlantuit al raului, si ca, impreuna cu toti cei la fel de revoltati ca si tine, sub conducerea unor ASA ZISI lideri investiti cu toata increderea, veti putea chiar rasturna dintr-odata aceasta ordine criminala.

deci luare aminte..... vom vedea cine trage sforile acum................. la final.......

 

 

 

Material primit pe e-mail.

 

0 comentarii3542 vizualizări31 ianuarie 2012
rss 2.0
rss 2.0