Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Teorii Luni 23 Septembrie 2019 - 7906 vizitatori azi
Paine otravita in Romania ?

Pe pachetele de paine Titan scrie deja ca painea este fabricata conform Codex Alimentarius. Romania va experimenta pe populatie produsul CANCERIGEN INITIUM. Experimentul "Codex Alimentarius" incepe cu Romania. De la 31 decembrie 2009, Guvernul  a fost obligat de... UE sa inceapa implementarea "Codexului", alaturi de alte 165 de state semnatare (95% din populatia planetei).
"Codex Alimentarius" este un pachet de norme dupa care se vor alimenta populatiile tarilor semnatare. Acesta porneste de la principiul ca Terra nu mai poate hrani pe toata lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificiala, din produse chimice, cea modificata genetic etc.

Nu a trecut o luna si iata ca apare stirea ca Romania este prima  tara din lume care va folosi in agricultura un compus chimic pe baza de initium, un ingredient activ din noua clasa a substantelor chimice impuse de"Codex Alimentarius". Produsele vor furnizate de compania germana BASF si vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, rosii, castraveti si ceapa. Pentru publicul larg se spune ca "beneficiile pe care le-ar aduce aceasta substanta sunt legate in primul rand de combaterea daunatorilor, dar, totodata ea micsoreaza si durata in care se obtine recolta." Dupa ce acest produs va fi experimentat in Romania, urmeaza sa fie omologata utilizarea lui si in Olanda, Germania , Franta, SUA, Canada  si Marea Britanie. Neoficial, conform cercetatorilor care combat "Codex Alimentarius", folosirea produselor cu initium sporeste cu pana la 65% rata riscului de cancer de colon, substanta care intra rapid in combinatii chimice, devenind reziduala in organism. De pilda 1 mg de initium intrat in organism o singura data se elimina in aproape un an. Or, daca acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, asa cum INITIUM ajuta la cresterea rapida a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la marirea tumorilor maligne. Domnul Basescu a fost singurul presedinte care a APROBAT CA ROMANIA SA FIE COBAI PTR STUDIUL ACESTUI iNITIUM. CEL CARE SE IMPLICA IN IMPLEMENTARE ESTE ACTUALUL MINISTRU AL AGRICULTURII prin ale carui firme se si comercializeaza acest initium. 

  http://www.pressreleasepoint.com/first-approval-worldwide-fungicides-initium%C2%AE-wine-and-vegetables

 Pe acest site, BASF-ul se lauda pe 11 ianuarie !!!!!! ca pentru prima data in lume a fost autorizat intr-un timp record fungicidul Initium care in Romania va fi vandut sub numele EnervinT ptr chipurile protectia viilor,SOLARIS ptr rosii,ZAMBRO ptr cartofi.

Ar fi bine sa raspanditi cat mai mult informatia pt. ca asa cum s-a intamplat cu vaccinurile contra cancerului de col uterin si impotriva gripei porcine  se pare ca nu este in zadar.

 

0 comentarii1939 vizualizări20 martie 2012
rss 2.0
rss 2.0