Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Teorii Luni 19 August 2019 - 3990 vizitatori azi
Angela Merkel, este fiica biologica a lui Hitler !?.

Pe un site german a aparut povestea nasterii cancelarului Angela Merkel. Declaratia unui cercetator german nazist Karl Klauberg: Gretl Braun, sora Evei Braun, este mama Angelei Merkel !!! Ceea ce voi scrie acum, ii va soca pe unii cititori care nu au stiut acest lucru, dar in acelasi timp ii va face sa inteleaga ce se intampla in lume, cu Uniunea Europeana, cu centralizarea puterii, cu fascismul ascuns mascat intr-o forma "democratica".

Angela Merkel sa nascut in DDR, portiunea Comunista din Germania , in 1954. Biografia ei spune ca sa nascut pe 17 iulie 1954, si ca ea este fiica unui pastor luteran est-german controlat de biserica. Recent, cu toate acestea, arhivele secrete sovietice dezvaluie o cu totul alta poveste.

Fisierele "Stasi" ale RDG (Republica Democrata Germana) indica faptul ca ea a fost nascuta pe 20 aprilie 1954, precum si detalii cu privire la nasterea ei au fost incluse in evidentele germanului Dr. Karl Klauberg, care a fost unul dintre "medicii nazisti condamnati la moarte", de catre instantele judecatoresti sovietice si inchis. 

Cand mai tarziu a fost recunoscut ca un om de stiinta genial, el a fost eliberat dupa sapte ani si a fost recunoscut ca tatal inseminarii artificiale.

Sovieticii au fost cu adevarat intrigati cand au descoperit ca dr. Klauberg a pastrat mostre congelate de sperma a lui Adolf Hitler. Illuminatii au decis sa incerce sa produca un copil din sperma lui Hitler, evident, pentru scopuri oculte si sataniste. Dr. Klauberg a adus-o apoi pe Braun, al carui nume a fost Gretl, in Germania de Est, precum si rezultatul experimentului; nu a produs un fiu biologic al lui Hitler, ci mai degraba o fiica. 

Uimitor, Adolf Hitler s-a nascut pe 20 aprilie 1889, si Angela Merkel, a fost nascut pe 20 aprilie 1954. (20 aprilie este cu 11 zile inainte de Sabat sau sarbatoarea druidica Baltane.)

Angela a devenit un custode al Bisericii Catolice, prin legaturile sale cu Germania de Est a Bisericii Luterane. Odata ce un german Papa ar lua tronul Romei, Angela Merkel a fost creata de a lua, de asemenea, pozitia tatalui ei biologic - cancelar german. Pe 20 aprilie 2005, nazistul Joseph Ratzinger a devenit Papa Benedict al XVI-lea, (16), exact in ziua de nastere a de Adolf Hitler (evident ca e o coincidenta!).

Apoi, pe 22 noiembrie 2005, fiica biologica a lui Hitler, Angela Merkel, a fost aleasa cancelar al Germaniei (alta coincidenta!!!). Ziua alegerilor, 22 noiembrie, a fost aniversarea publicarii: originea speciilor  a lui Charles Darwin 

Etimologia numelui lui Hitler releva ca numele inseamna un cioban, care locuieste intr-o coliba. Numele Adolf din germana inseamna nobil lup. Astfel, numele sau combinat indica faptul ca el a fost Pastorul Wolf, sau pastor fals. Destul de ciudat, Papa Ratzinger, Papa Benedict , are, de asemenea, titlul de pastor al Bisericii, si din moment ce el a preluat mandatul, Biserica Romano-Catolica a avut un ciobanesc german. De altfel, si faptul ca rasa de caine seamana cu un lup. Stim de asemenea ca Adolf Hitler era poreclit Herr Wolf. In Est prusac sediul a fost numit Wolfsschanze; sediul in Franta, a fost numit Wolfsschlucht, si sediul sau din Ucraina, a fost numit varcolac. 

 

Uniunea Europeana se doreste sa fie al 4-lea Reich.

Un punct mai interesant este faptul despre cancelarul Angela Merkel care are o obsesie neobisnuita cu lucrarile oculte ale compozitor Richard Wagner, care a fost un satanist. Ea a facut cunoscuta obsesia ei intr-un interviu in ziarul "Frankfurter Allgemeine Zeitung" in iulie 2005. Wagner a scris compozitia infama numita "Parsifal", care este pur oculta si demonica. "Parsifal" a fost un favorit al lui Adolf Hitler, care a afirmat ca muzica lui Wagner i-a ocupat mintea lui. 

Angela Merkel, la fel ca Adolf Hitler, este profund fascinata de conducerea lui Wagner a Valkirii-lor.

Falsa identitate

Tema centrala a "acordului" de Vest a Puterilor Aliate, Vatican si sovietici a fost ca fiica lui Hitler va fi ridicata la rangul de putere internationala … dar ascensiunea ei la putere nu va veni pana cand "Vaticanul, de asemenea, nu va avea la putere un Papa german ". In urma mortii Papei Ioan Paul al II-lea, fostul nazist german Joseph Ratzinger a fost nominalizat. El a luat numele de Papa Benedict al XVI-lea la 20 aprilie 2005, in calitate de Vicar al Romei. Este o coincidenta faptul ca aceasta data a fost exact de aniversarea zilei de nastere a lui Adolf Hitler?
In 1977, Angela Dorothea Kasner a devenit Angela Merkel cu casatoria ei cu Ulrich Merkel fizician, dar mariajul s-a incheiat in divort in 1982. Ea a fost aleasa cancelar al Germaniei la scurt timp dupa ce Papa Ratzinger a preluat conducerea Bisericii Romane de ziua lui Hitler. Frumos nu?

De asemenea am demonstrat pe acest site ca Adolf Hitler a fost un Rothschild, fiind adus si sustinut de catre aceste familii khazare (evreiesti), care apoi au facut pe "aliatii" impotriva Nazismului.
Acelasi lucru sustine si scriitorul german Jan Van Helsing, ca Angela Merkel este fiica secreta a lui Hitler a si alti doi fii care sint guvernatori in Statele Unite.


SURSE
1. http://www.helpfreetheearth.com/news501_Merkel.html
2. http://www.his-forever.com/angela_merkel_and_adolph_hitler.htm

 

Material primit la redactie.

0 comentarii5831 vizualizări20 februarie 2013
rss 2.0
rss 2.0