Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Teorii Marti 26 Ianuarie 2021 - 22406 vizitatori azi
Militarii romani rup tacerea: Pana unde merge "amabilitatea" guvernelor?

Exemple ar fi multe, sunt multe pe care nici nu le aflam, multe nici nu sunt facute publice, dar uneori, din dorinta de a ne "lauda" cu o actiune, lasam sa se afle si ceea ce nu trebuie, sau cum a fost cazul elicopterului  prabusit in  Bucegi, "accidentele" scot la suprafata ceea ce se vrea ascuns.

 

Cazul 1."Cautare-salvare"

 In Iulie 2010 un accident nedorit de nimeni scoate la suprafata un fapt ascuns opiniei publice si anume faptul ca armata israeliana executa misiuni " de zbor" in muntii Bucegi, in cadrul unor "misiuni de antrenament" in conditii de zbor "asemanatoare  inaltimilor Golan" dupa cum spuneau oficialitatile la vremea aceea pentru a da raspuns unor intrebari normale. Conform altor explicatii date tot de surse MApN, elicopterul participa, "cel mai probabil, la exercitiul comun aerian romano-israelian Blue Sky 2010". Deci raspunsuri diferite, date pentru a inchide gura curiosilor. 

http://adevarul.ro/news/eveniment/un-elicopter-militar-israelian-s-a-prabusit-bucegi-7-morti-printre-roman-1_50aea45e7c42d5a6639eae9b/index.html

 

Vrand-nevrand, pe rand au mai aparut unele detalii care au ridicat intrebari, despre care am mai scris acum 2 ani, http://punctochitpunctlovit.blogspot.ro/2011/08/urmasii-lui-bastus.html  intrebari legate de zona in care a cazut elicopterul, (zona foarte interesanta, cunoscuta din vremea Dacilor cu fenomene paranormale, se spune ca pe acolo ar exista o intrare in celebra "gura de rai" a Bucegilor, apoi intrebari legate de prezenta in zona in acele zile a unor "tineri israelieni paranormali" care se pare  au luat contact cu locul accidentului inaintea autoritatilor carora le-au trebuit 20 de ore pentru a "descoperi epava", intrebari legate de faptul ca tabara de vara a tinerilor "para" israelieni se afla la 15 km de locul pe care il survolau zilnic elicopterele israeliene. Ar fi multe de spus aici, dar interesant este faptul ca dupa ce a fost gasita, cutia neagra a fost trimisa in Israel, de parca acolo s-ar fi intamplat accidentul, de parca autoritatile israeliene erau responsabile de accident si ele conduceau investigatiile. Sau chiar asa a fost ?

Cine conduce tara asta ?

 

Se mai ridica intrebari legate de aparatura de "cautare-cercetare" cu care era echipat aparatul, "pentru actiuni de cautare-salvare" dar nu oameni raniti cautau, daca citim ce aparatura era pe elicopter. 

http://www.focusblog.ro/2010/07/analiza-accidentul-elicopterului-israelian-in-bucegi/.

 

Pai daca aparatul participa la o misiune de cercetare - salvare se mai ridica intrebarea de ce in avion nu se aflau paramedici asa cum se cere intr-o misiune de cautare-salvare ci numai piloti si mecanici ?

 

Cazul 2 "Investitia"

 

In noiembrie 2012 apare o stire pe Yahoo News, preluata la cateva luni si de cateva ziare online minuscule,  stire care nu prea este preluata de presa din Romania si nu este de loc discutata in media atat de avida de senzational. Nici guvernul nu se lauda cu "noii investitori", nici opozitia nu plange, toata lumea tace pentru ca subiectul nu trebuie diseminat

.http://ro.stiri.yahoo.com/proiect-o-nou%C4%83-sta%C5%A3iune-montan%C4%83-%C3%AEn-rom%C3%A2nia234234234234.html .

 

Aflam din informatia Yahoo, ca "Israelienii au cumparat un teren de 188 de hectare in apropierea varfului Nucet, pe care intentioneaza sa ridice 5 partii de schi, snowboard si sanius, peste 200 de pensiuni, 30 de hoteluri, 3 patinoare si centre comerciale. Lucrarile la statiune vor incepe in maximum un an de zile". Sa ne amintim ca locul accidentului este "Coltii Tapului", deasupra Poienii Gutanu, situata in partea vestica a Masivului Bucegi.

http://www.carpati.org/poze_fotografii/bucegi/coltii_tapului/35381/ ]

 

Cea mai apropiata localitate este Moeciu de Sus, iar accesul in Poiana Gutanu se face pe un drum de caruta, cu plecare din Simon, Bran. Exact in acest areal se afla celebra "Gura de Rai". E vorba despre o panta cu o suprafata de aproximativ un kilometru patrat, unde se manifesta o anomalie magnetica atipica, dupa cum o definesc specialistii, zona care are efecte benefice uluitoare asupra organismului uman.

Insa, in egala masura, aceasta zona de anomalie magnetica face praf orice aparat electronic de genul celor de la bordul unui… elicopter.

 

Ei bine, INTAMPLATOR, INVESTITIA ISRAELIANA ARE LOC IN ACEST AREAL. De ce oare?

 

O investigatie insa arata ca nu exista nici un interes si nici un proiect de dezvoltare turistica in zona, cel putin nu declarate sau inregistrate oficial, desi interes israelian in zona exista inca din 2006.

http://buceginatura2000.wordpress.com/2013/03/13/proiectul-imobiliar-statiunea-nucet-parcul-natural-bucegi/ 

 

Ceea ce este cert insa este interesul evreilor pentru zona respectiva si la fel de certa este si ploconirea statului roman fata de acest interes care merge pana la tradare. De ce?

 

Este stiut ca inca de pe vremea lui Ceausescu s-a manifestat un interes deosebit fata de zona muntilor Bucegi, mai exact aceeasi zona care acuma a fost cercetata si se pare cumparata de israelieni. Se formase un "Department Zero" Printre misiunile executate de aceste "unitati para" se numara, nu intamplator, cercetarea extrasenzoriala a Muntilor Bucegi, rapoartele indicand zone energetice deosebite precum si existenta unei galerii subterane imense ce uneste mai multe pesteri din Carpati.

 

Mai mult, in apropierea Virfului Omu, a fost identificat cel mai important Centru energetic-informational natural al Planetei, denumit si "Cardines Mundi".

 

Cu alte cuvinte, o zona  considerata SACRA inca de pe vremea lui Burebista, declarata strict secreta de Ceausescu, este acuma data spre exploatare altora.

Mai multe despre Bucegi, aici :http://deveghepatriei.wordpress.com/2011/08/12/departamentul-zero-sri-bucegi/ 

 

Cum se poate numi cedarea acestor zone israelienilor ?  "Amabilitate ?"

 

Cazul 3. "Angela merge mai departe "

 

Zilele astea, un comunicat al MApN, ne aduce iarasi in fata ochilor un "cadou " facut acelorasi "prieteni". Iata ce primim de la MApN:  

 

 

"Extinderea accesului reprezentantilor Consiliului Memorial al Holocaustului din SUA la documentele din arhiva M.Ap.N.

 

Ministrul Mircea Dusa si directorul Centrului pentru Studii Avansate privind Holocaustul, Paul Shapiro, vor semna joi, 9 mai, orele 15.00, un amendament la Protocolul intre Ministerul Apararii Nationale si Consiliul Memorial al Holocaustului din Statele Unite ale Americii. 

Amendamentul va extinde accesul reprezentantilor Consiliului Memorial al Holocaustului din SUA la inventarele si documentele referitoare la perioada 1938-1964, din depozitele de arhiva ale M.Ap.N."

 

 

Ce spuneti despre asta ?

Nu vreau sa spun nimic despre faptul ca in Romania nu a existat Holocaust, acesta existand doar in capul celui care l-a declarat si si-a asigurat astfel sprijinul financiar si politic. Dar presupunand ca au existat unele elemente de persecutare a cetatenilor evrei pe o perioada foarte scurta, din perioada razboiului, pana in 1944, ce treaba are studierea arhivelor militare pana in 1964, deci la 20 de ani dupa orice act impotriva evreilor?

Ce se doreste studiat, modul in care comunistii evrei au pus mana pe Romania prin Ana Pauker, Walter Roman, Gheorghe Apostol, Nicolschi Alexandru, Leon Tismaneanu, si au continuat sa o conduca prin Iliescu Ion, Silviu Brucan, Petre Roman, Basescu Traian, Mihai Razvan Ungureanu? Asta da Holocaust.

Se doreste curatirea arhivelor, sau  cumva se doreste cautarea altor arhive din MApN, de interes strategic, care contin unele cercetari facute sub conducerea Armatei, in zone precum cele din Bucegi Buzau, Gradistea, Rosia, cercetari facute de specialisti militari romani la care nu au avut acces pana acuma nici organele civile?

Ce anume cauta israelienii in arhivele armatei pana in 1964 daca nu am avut Holocaust, iar evreii au fost "persecutati" doar un an de zile?

Cine poate raspunde, domnul Dusa, cel care a semnat documentul, sau domnul Oprea, cel care conducea Armata pe cand paranormalii israelieni cercetau Bucegii si  o "coordoneaza" acuma ?

POATE SA SPUNA CINE VREA  CA ESTE O SIMPLA COINCIDENTA, DAR EU AM INVATAT CA ATUNCI CAND E VORBA DE INTERESUL ISRAELIAN, NIMIC NU ESTE INTAMPLATOR SI COINCIDENTELE IES DIN CALCUL.

Un lucru este cert: indiferent cine ar fi la conducerea tarii, "amabilitatea" fata de prietenii traditionali" se pastreaza, inca de pe vremuri care se pierd in negura timpurilor. Patriotismul a devenit anacronic, daca incerci sa iti aperi mosia esti invinuit ca esti extremist, ca te opui progresului, ca nu esti "European" ca nu te adaptezi.

Intrebare de final: pana unde merge interesul Israelului fata de Romania ?

 

Susa articol http://www.in-cuiul-catarii.info

 

Articol primit la redactie.


 

1 comentariu26054 vizualizări19 iulie 2013
rss 2.0
rss 2.0