Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Justitie - Drept Sambata 18 Mai 2024 - 14587
Lideri pentru Justitie a ajuns la editia a 11-a !

Programul este deschis tinerilor juristi intre 22 si 35 de ani aflati in primii 5 ani de cariera profesionala (judecatori, procurori, grefieri, avocati, consilier juridici, notari publici, mediatori, executori judecatoresti, juristi in ONG-uri/companii, asistenti universitari, ofiteri de politie cu studii in drept, etc.), masteranzilor, precum si studentilor la drept aflati in ultimul an de studiu.

Lideri pentru Justitie pune accent pe deprinderea abilitatilor si dezvoltarea potentialului de leadership, o mai buna intelegere a profesiilor juridice si a sistemului de justitie in ansamblul dar si pe identificarea si implementarea unor solutii concrete pentru probleme punctuale din mediul profesional.

Daca vrei sa te dezvolti si sa te implici activ in schimbarea in bine a sistemului de justitie si a societatii in ansamblul ei, trimite-ne candidatura ta - CV, scrisoare de motivatie si eseu la adresa office.rspsoe@kas.de  pana la data de 20 octombrie, 23:59 -  si alatura-te comunitatii noastre de 190 de tineri din toate profesiile juridice din Romania!

 Vor fi selectati 20 de tineri juristi cu potential de lideri!

Detalii despre procesul de selectie, structura si continutul programului Lideri pentru Justitie 11 (2020) sunt disponibile pe pagina www.kas.de/leadership. Stai la curent cu ultimele noutati pe pagina de Facebook www.Facebook.com/LeadersforJustice si intra pe canalul www.YouTube.com/LeadersforJustice.

Lideri pentru Justitie este implementat din 2010 de Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est al Fundatiei Konrad Adenauer si este singurul program de leadership dedicat unei categorii profesionale din Romania.


Doru Toma
Program Coordinator
Rule of Law Program South East Europe
Konrad-Adenauer-Stiftung
5 Franzelarilor Street, RO - 020785
Bucharest, Romania
T: +40 21 302 02 63
   +40 722 25 45 22
F: +40 21 326 04 07

Visit our website at: www.kas.de/rspsoe
Stay in touch with us via www.facebook.com/kas.rlpsee

Please consider your environmental responsibility before printing this e-mail.

 

 

 

0 comentarii3206 vizualizări03 octombrie 2019




rss 2.0
rss 2.0