Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patriotism Miercuri 01 Mai 2024 - 14587
Sute de basarabeni vor vizita Bistrita.

Bistrita va primi in aceasta vara si in toamna, in vizita, sute de basarabeni. Actiunea face parte din programul national de infratire a romanilor de pe ambele maluri ale Prutului. Primul grup va ajunge vineri in Bistrita-Nasaud si va vizita Castelul de la Arcalia, orasul Beclean, Sarata, Turnul Dogarilor din Bistrita, Biserica Evanghelica si centrul istoric. Toti cei care doresc sa intampine basarabenii in judetul Bistrita-Nasaud pot lua legatura cu Antonina Marian Strajescu(0747 830 120), responsabilul local al actiunii.

"Multi basarabeni sunt interesati sa viziteze Romania, iar programul "Cunoaste-ti Tara" este prilejul ideal pentru acestia sa o descopere. Exista multe solicitari de vizitare a Bistritei. Fac un apel la toti bistritenii sa ii intampine pe fratii de peste Prut si chiar sa se infrateasca cu ei folosind platforma online www.basarabia-acasa.ro. Sper ca aceasta initiativa sa duca la o crestere determinanta a numarului unionistilor de peste Prut, pentru ca, in 2018, sa facem unirea ", a declarat George Simion, presedintele Platformei Unioniste Actiunea 2012.

Aceasta este doar una din multele vizite ce se vor derula in saptamanile urmatoare cu ocazia continuarii programului "Cunoaste-ti Tara". Prin acest program, organizat de Platforma Unionista Actiunea 2012, in vara aceasta si in toamna vor veni 100.000 basarabeni in Romania. Cazarea in Bistrita este asigurata in parteneriat cu Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud. Un ajutor important il acorda si Primaria orasului Beclean, iar organizatorii fac un apel si la celelalte autoritati locale sa fie receptive si sa sprijine acest program.


 

Platforma Unionista Actiunea 2012            

       14 iulie 2016 

0 comentarii3318 vizualizări14 iulie 2016




rss 2.0
rss 2.0