Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patriotism Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Unionistii au rupt harta Romaniei Mari in doua.

Ziua de 1 Decembrie a fost marcata de Platforma Unionista Actiunea 2012 prin doua marsuri la Alba Iulia si Chisinau, sfarsitul celor doua manifestatii la care au participat sute de oameni a fost marcat de momentul in care au fost afisate cate o panza de 10 metrii inaltime reprezentand fiecare jumatate de harta a Romaniei Mari alaturii de mesajul "Un juramant ne leaga/ Tara nu-i intreaga"

"Jumatate de Romaniei, asta este tot ce ne-a mai ramas la 101 ani de cand inaintasii nostrii au implinit visul de aur al tuturor romanilor, pentru ca jumatate de Romanie am pierdut-o, ea se afla acum in Basarabia, Bucovina de Nord, Diaspora si multe alte comunitati romanesti unde se afla romanii ignorati sau neglijati de statul roman care se lupta zi de zi pentru a-si pastra identitatea, limba si traditiile. An de an nu vedem decat milioane de lei aruncati in concerte si mese populare prin care clasa politica de la Bucuresti sarbatoreste intregirea unei tari neintregite. De ziua tuturor romanilor vrem politici pentru romanii de pretutindeni, nu ipocrizia politicienilor", a declarat Stefan Lupu, presedintele Actiunii 2012.

Cele doua jumatati de tara vor fi reunite cu ocazia zilei de 27 martie la Chisinau, atunci cand ample manifestatii vor avea loc pentru a marca ziua unirii Basarabiei cu Romania

 

Platforma Unionista Actiunea 2012         

 

             2.12.2019

0 comentarii3773 vizualizări02 decembrie 2019




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0