Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Stiinta-tehnica Vineri 29 Martie 2024 - 14587
COMPLEXUL MUZEAL BISTRITA - NASAUD aduce intreg Universul printre exponate.

Toate planetele din sistemul solar,constelatiile si galaxiile, vor fi prezente in saptamana 25-31 mai 2015 in incinta Complexului Muzeal Bistrita-Nasaud sub forma unui fascinant spectacol desfasurat intr-un Planetariu Mobil. Tema principala a spectacolului sunt constelatiile traditionale ale strabunilor talmacite pe intelesul copiilor dar nu lipsesc nici prezentarile Sistemului Solar, toate acestea proiectate pe cupola planetariului in cadrul spectacolului.

Practic pentru prima oara in istoria orasului Bistrita-Nasaud se organizeaza un spectacol de Planetariu, organizatorul si gazda planetariului, Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud intentioneza in viitor o prezenta ritmica a spectacolelor de Planetariu .
Planetariul care urmeaza sa fie instalat are o cupola de 5m diametru cu o capacitate de 30 persoane/spectacol si beneficiaza de un sistem de proiectie Full HD.

Durata unui spectacol este de 45 min. cu incepere de la ora 9 pana la ora 18 iar intrarea se face doar pe baza de programare telefonica la numarul 0752-690245 sau email la adresa contact@planetariumobil.ro.

 

0 comentarii3514 vizualizări07 mai 2015




rss 2.0
rss 2.0