Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Stiinta-tehnica Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Cercetatorul bistritean - ing. Ioan Borodi a gasit solutia de distrugere a Coronavirusului.

Pandemia mondiala cu Covid 19 si-a gasit leacul tocmai la Bistrita, municipiul resedinta al judetului Bistrita-Nasaud din frumoasa tara Romania, din Europa. Asta ca sa stie toata planeta.

Romania, tara binecuvantata de Dumnezeu, asa cum zicea poetul national Mihai Eminescu si Gradina Maicii Domnului, asa cum a spus Papa Ioan Paul al 2-lea, a dat nenumarate genii in toate domeniile. Iata ca acum, in cazul acestei crize sanitare mondiale, salvarea populatiei poate veni de la Bistrita.

Cercetatorul bistritean Ioan Borodi a descoperit in urma cu mai multi ani  efectele ozonului ( O3 ) asupra microorganismelor, cu posibilitati de dezinfectare si curatare a apei si aerului. Inventia brevetata de Ioan Borodi a fost extinsa. Metoda este folosita in Romania dar mai ales in strainatate, pentru purificarea apei si transformarea ei in apa de baut, in uzine gigantice din mai toate tarile dezvoltate.

Cu toate acestea, nimeni nu s-a gandit sa faca un aparat pentru uz sanitar sau casnic.  Evident ca ideea i-a venit tot inginerului Borodi care a si patentat aparatul Edo 1.  

Acesta omoara toti virusii, inclusiv Covid 19, bacteriile, mucegaiul, agenti patogeni diversi, fungi, ciuperci si toate fiintele vii microscopice, microorganismele intalnite in casele oamenilor sau in spitale, inclusiv acarienii.

In aceste zile, Ioan Borodi a dezinfectat spatii casnice si sanitare, inclusiv cele in care s-a presupus ca exista gripa sezoniera, care are tulpina Covid 19. (la Bistrita nu sunt cazuri de infectii cu Covid 19.)  Desi aparatul este la dispozitia publicului de mai mult timp, doar persoanele avizate l-au folosit cu mare succes, (este mult mai eficient decat lampile bactericide cu UV-C ) in special medicii de familie si stomatologii, in cabinetele proprii, deoarece inca Ministerul Sanatatii nu a comandat asemenea aparate.

Zeci de persoane fizice l-au comandat pentru sterilizarea propriilor locuinte, deoarece omoara toti virusii ce se pot trasmite prin stranut sau sunt asezati pe mobila, covor, aparatura electrocasnica, etc,  pentru purificarea apei si a aerului - in cazul bolilor pulmonare sau virale. (se consuma apa purificata cu ozon, si se sta 10-15 minute in camerele unde aerul a fost purificat cu Edo 1)

 Tot in aceasta perioada au aparut semne ca institutii publice din judet si municipiu studiaza ofertele de achizitie a acestui aparat minune, generator de ozon, care astfel ar putea fi folosit in salile de asteptare, spatii cu ghisee, camere de primire a publicului, saloane de spital, biserici, scoli, restaurante, cinematografe, beciuri, biblioteci, autobuze, autoturisme personale, etc,  practic in orice spatiu unde este trafic uman si pericol de infectare cu virusul Covid 19 sau gripa sezoniera.

Aparatul Edo 1 si modelele mai mari pot fi achizitionate de orice persoana care suna la numerele de telefon ale cercetatorului ing. Ioan Borodi - 0787 346769.

 

 

Marius Chiuzan. 

 

 

P.S. - Primaria Bistrita si Consiliul Judetean BN ar putea acorda titlul de Cetetean de Onoare domnului Borodi,  si sa atraga fonduri europene, nationale si private pentru salvarea populatiei prin folosirea acestui aparat minune. 

8 commentarii16975 vizualizări29 februarie 2020
rss 2.0
rss 2.0