Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Stiinta-tehnica Luni 28 Noiembrie 2022 - 14587
Aparatul de dezinfectie cu ozon - Edo10 a fost avizat de armata romana.

Cercetatorul bistritean Ioan Borodi a descoperit in urma cu mai multi ani  efectele ozonului ( O3 ) asupra microorganismelor, (virusi, bacteri, microbi etc) cu posibilitati de dezinfectare si curatare a apei si aerului. Inventia brevetata de Ioan Borodi a fost extinsa. Metoda este folosita in Romania dar mai ales in strainatate, pentru purificarea apei si transformarea ei in apa de baut, in uzine gigantice din mai toate tarile dezvoltate.

Utilizatori aparate cu ozon.

 Clinici dentare si cabinete medicale pentru dezinfectia spatiilor si preparat apa ozonata in clatirea si igienizarea gurii, spatii de alimentatie publica, restaurante si pensiuni, coafor si frizerii, sali de fitnes, medici si asistenti de pe ambulanta, persoane care au avut  in familie  cazuri de covit,  persoane care au avut afectiuni digestive sau infectii de piele,  case de copii, persoane fizice care le-au utilizat pentru dezinfectie, preparat apa ozonata  pentru inlaturarea pesticidelor din legume si fructe, distrugerea hormonilor de crestere la preparatele din carne, unii si-au facut sauna cu ozon in baie, penru distugerea mirosurilor, a fumului de tigara, a mucegaiulul, igienizare  auto la spalatorii sau  pentru masina personala, birouri la firme, etc.

 

vezi si :  Cercetatorul bistritean - ing. Ioan Borodi a gasit solutia de distrugere a Coronavirusului.

http://www.bistritanews.ro/index.php?mod=article&cat=39&article=26164

.

https://alba.transilvania-tv.ro/?s=ioan+borodi+

2 commentarii903 vizualizări07 octombrie 2020
rss 2.0
rss 2.0