Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Sambata 22 Februarie 2020 - 10920 vizitatori azi
Clubul de Dans Sportiv "Floris", Bistrita, isi incepe activitatea in anul sportiv 2013-2014.

Primele ganduri cu care isi incepe activitatea anul acesta Clubul de Dans Sportiv "Floris" sunt de multumire fata de toti acei care au sustinut, de-a lungul timpului, ideea de competitivitate alaturi de antrenoarea Florica Budusan. Multumiri tuturor parintilor care si-au incurajat si ajutat copiii sa practice un sport atat de complicat si de costisitor ca dansul sportiv, facand ca numele unui orasel modest, cum este Bistrita, sa fie periodic mentionat in competitiile cu mari campioni nationali si mondiali.

Multumiri sportivilor care au facut eforturi sa depaseasca toate problemele, nu putine, care au aparut pe parcursul antrenamentelor, si care au facut o figura buna in cursa unor nume de rezonanta ca cele cu care au concurat.

Sentimentul de gratitudine se indreapta, de asemenea, spre cei care, alaturi de parinti, au facut posibila instruirea si deplasarea sportivilor romani la Jocurile Mondiale din China: Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud, Centrul Judetean pentru Cultura, Bistrita si nu in ultimul rand Scolile Gimnaziale Nr. 4 si Nr. 5, Bistrita. In spatele acestor institutii se afla acei oameni deosebiti carora sportivi, antrenor si parinti le transmit calde multumiri: Presedintele CJ, Emil Radu Moldovan, Directorul CJC prof. dr. Dorel Cosma, Directorul Scolii Gimnaziale Nr. 4, prof. Daniela Danea, Directorul Scolii "Lucian Blaga", prof. Marius Muresan.

Cu speranta ca anul acesta competitional va reprezenta o noua carte de vizita a Bistritei prin rezultatele pe care le va obtine Clubul de Dans Sportiv "Floris", dansatorii si viitorii dansatori ai clubului isi pun din nou piciorul pe parchet, imbinand rigorile scolii cu cele ale dansului sportiv, singura cale sigura catre performanta!

 

Antrenor,

Florica Budusan

 

 

0 comentarii1848 vizualizări03 octombrie 2013
rss 2.0
rss 2.0